Lluitar contra el desaprofitament d’aliments a través d’una pantalla

Fins a 30 tones de menjar s’han aconseguit salvar de ser llençades a través de la aplicació Too Good To Go en un any a Tarragona.

Foto: Too Good To Go
PUBLICITAT

L’aplicació que va aterrar fa poc més d’un any a la ciutat, actualment compta amb 39 establiments que hi col·laboren i amb un creixement d’usuaris que segons l’empresa, fa que poc a poc, siguin més les persones que coneguin i utilitzin l’aplicació.

A Tarragona hi podem trobar panaderies, restaurants, carnisseries… una gran varietat d’establiments per una gran varietat d’usuaris. Segons Mònica Manso, responsable comercial de Too Good To Go a Catalunya,creu que tot i que encara queda molt camí per recórrer, l’aplicació va de la mà del canvi social i sostenible que s’està fent arreu del món.

Com a novetat de cara a la temporada vinent, l’empresa està començant a treballar també amb productors perquè també es pugui salvar menjar de fàbriques o grans distribuidors.

PUBLICITAT