Subscriu-te

Moha Quach, de Tarragona, Premi Revelació Nacional de Gastronomia

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició ha fet entrega dels Premis Nacionals. I en la categoria Revelació, el guardonat és Moha Quach, propietari i cuiner del restaurant El Terrat, de Tarragona.

Moha Quach, als Premis Nacionals de Gastronomia.
PUBLICITAT

L’entitat valorar la tasca de Quach amb una proposta gastronòmica que “recupera el passat romà de la ciutat, cuina basada en el que troben a la llotja de Tarragona i als camps del voltant i receptes marroquines”.

Quach va néixer al Marroc el 1990 i va arribar a Catalunya quan tenia 12 anys. Ara lidera el restaurant El Terrat i és el president del col·lectiu Tarraco a Taula.

Altres Premis Nacionals han estat en la categoria de Gastronomia d’Autor, el reconeixement ha recaigut en el xef d’Els Tinars, Marc Gascons, i en la de Gastronomia Tradicional, ha estat a títol pòstum per a Fermí Puig.

La gala de lliurament dels guardons, celebrada aquest dimecres al Món Sant Benet, consolida la trajectòria del xef tarragoní entre els millors del país.

PUBLICITAT