Subscriu-te

Tarragona acollirà la Gala dels Sols Repsol 2026, la primera a Catalunya

Tarragona serà l’epicentre gastronòmic estatal el 2026 amb la celebració de la Gala dels Sols Guia Repsol, un esdeveniment que per primera vegada tindrà lloc a Catalunya. L’esdeveniment se celebrarà el 16 de febrer al Palau Firal i de Congressos i reunirà més de 200 cuiners i cuineres, en una edició que aposta pel lema “Seguim provant coses noves”.

PUBLICITAT

Celebracions prèvies i Solets de primavera

La gala s’acompanya de diversos actes a la demarcació. Reus organitza el dia abans una festa de benvinguda per als professionals de la cuina, mentre que Alcanar serà la seu dels Solets de primavera 2026, distinció que posa el focus en establiments amb proximitat, autenticitat i un ambient atractiu. Els Solets reconeixen tavernes, barres de mercats, guinguetes i cafeteries que destaquen per la seva singularitat i pel seu compromís amb la qualitat del producte local.

Catalunya, referent gastronòmic

L’arribada de la Gala coincideix amb el reconeixement de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025 i amb el lideratge del territori en la classificació de Sols Guia Repsol, amb 114 restaurants distingits. La celebració a Tarragona reforça aquesta projecció i consolida la demarcació com un espai gastronòmic de referència, amb productes de qualitat, una cuina arrelada al territori i professionals situats entre els més influents del país.

PUBLICITAT