Subscriu-te

Txaber Allué: “Tarragona ha de tenir una cita gastronòmica anual per mostrar la riquesa del territori”

El president del Comitè Científic del primer Congrés d’Investigació Tècnico-Cultural del Romesco, Txaber Allué, ha defensat la necessitat que Tarragona es consolidi com a referent gastronòmic amb un esdeveniment anual.

PUBLICITAT

Segons ha explicat, la ciutat compta amb “un producte de sobre i un territori amb una riquesa espectacular” que cal posar en valor, des del romesco fins al peix blau, la gamba vermella, els formatges, el vi o l’oli d’oliva.

Allué ha destacat que l’objectiu és crear un fòrum gastronòmic estable que contribueixi també a desestacionalitzar el turisme i a reforçar la identitat culinària local.

El congrés, que se celebra els dies 1 i 2 d’octubre de la setmana vinent, és “una cita imprescindible” per reivindicar el patrimoni gastronòmic de Tarragona i per animar restaurants i ciutadania a incorporar més cuina de proximitat.

PUBLICITAT