Al Nàstic se li escapen dos punts (1-1)

Empat agredolç el què ha aconseguit el Nàstic de Tarragona al camp de l’Atlético Balears per 1 a 1 en què se li ha escapat la victòria els darrers instants de partit.

Els granes s’avançaven al marcador amb un gol matiner al minut 8 de la primera meitat després d’una pilota a l’esquena dels centrals que aprofitava Pablo Fernández per encarar l’1 contra 1 i marcar el primer gol del duel. Una primera part completissima dels granes en què mitjançant Robert Simón ha estat a punt d’anotar el segon del matx.

Els dos equips marxaven al descans amb la sensació que els tarragonins mereixien més, però en la represa el partit canviaria.

L’Atlético Baleares s’abocava a la porteria de Manu i tot el que no havia generat durant la primera meitat ho feia a la segona. Primer, amb una ocasió d’Armando que tallava providencialment Robert Simón i després, amb una rematada de Dioni dins l’àrea que marxava per sobre la porteria. Així valorava l’empat el tècnic del Nàstic de Tarragona, Raül Agné.

Finalment, al minut 82 de partit, un refús dins l’àrea d’un corner, queia la pilota als peus de Canario que engaltava la pilota lluny de l’abast de Manu. Empat a gols i el Nàstic que s’allunya a tres punts de les places de playoff, però es col·loca sisè a la classificació i avança al Castelló. El proper partit, serà diumenge a les cinc de la tarda al Nou Estadi davant el Cornellà.