El Nàstic assalta el camp del líder (0-1)

El Nàstic de Tarragona assalta el camp del líder, el Celta Fortuna, per assentar-se a les posicions de Play-off. Els granes encadenen ja quatre victòries consecutives per tornar a ser un dels equips capdavanters de la categoria i han sentenciat el partit amb un solitari gol de Pablo Fernandez.

Els gallecs han mostrat perquè es troben a la zona alta de la categoria. Ho han intentat de moltes formes, però l’actuació de Varo sota pals ha estat providencial perquè el Nàstic deixés la porteria a zero. Amb molt perill per part dels locals durant la primera meitat però amb un empat per arribar al descans.

El descans servia pels granes per crear més perill. Primer amb un mísil de Marc Fernàndez que marxava alt i després amb l’acció del gol. El propi Marc recuperava i asistia a l’asturià Pablo Fernández, qui definia amb l’esquerrra i creuada per posar el 0 a 1. L’actuació de Varo va tornar a ser necessaria per salvar la victòria. Al 83 amb una opció d’Hugo Álvarez que en tindria una més, gairebé la més clara, al 93 amb un xut que buscava l’escaire.

Amb aquesta victòria, els granes se situen a 4 punts del liderat que cau en mans de la Ponferradina. De la mateixa forma, el Nàstic continuarà a les zones de play-off i posant terra per mig als seus perseguidors.