La manca d’encert condemna el Nàstic (1-1)

2 punts de 6 possibles i en dos partits a casa. Aquestes són les dades d’un Nàstic que ha patit la manca d’encert davant un Sestao que ha tingut suficient amb una rematada de cap a la sortida d’un corner. El Nàstic s’enfrontava al conjunt basc amb la tornada de l’afició al Nou Estadi Costa Daurada. Més de 5000 aficionats han tornat a veure l’equip a casa després de la final del play-off contra el Màlaga.

Un Nàstic que n’ha merescut més, amb ocasions molt clares d’Antoñín que avisaria al minut 26 amb una gran acció de Joan Oriol, i el refús de Jaume Jardí l’acabaria refusant sota pals la defensa rival. Els de Dani Vidal avisarien amb ocasions del mateix Jaume Jardí que marxarien totes desviades, però que avisarien amb perill sobre la porteria d’Herrerin.

El premi, arribaria al minut 65. Quan Ander Gorostidi recolliria una pilota a la frontal de l’àrea i clavaria un cacau per tot l’escaire. 1 a 0 i el Nàstic que trobaria el premi del gol, però poc duraria l’alegria. Només 5 minuts després, el Sestao amb una rematada de cap d’Etxaniz anotaria l’empat davant la perplexitat de tothom en l’única ocasió de perill del conjunt visitant. A partir del gol, els visitants s’estirarien i fins i tot Alberto Varo hauria de treure una mà prodigiosa en un u contra u clamorós. Nou empat a casa i el Nàstic que només suma dos punts en dos partits consecutius a casa. El pròxim duel serà el primer desplaçament de la temporada davant un acabat d’ascendir. A l’Estadi d’Urritxe davant l’Amorebieta.