Un gol de Pablo val una victòria i un homenatge emotiu del Nàstic (1-0)

El Nàstic guanya per la mínima a la Sociedad Deportiva Tarazona per 1 gol a 0. El gol, ha sigut de Pablo Fernández després d’un bon cop de cap i recepció dolça d’Antoñín al minut 22 de la primera meitat. Un partit molt emotiu, en què ja des de les 18h de la tarda molts nastiquers han deixat flors i corones a la Pprta Santi Coch, i una sentida ovació al minut 3 en record de la llegenda grana.

El Nàstic arrencava el duel decidit, conscient que el rival que tenia davant ja va posar-li les coses molt dificils la temporada passada i els visitants tindrien la millor ocasió al minut 13 que refusava Alberto Varo amb els punys.

Més endavant, arribaria el gol de Pablo i els granes es desfarmarien. Ocasions nombroses per part dels de Dani Vidal amb xuts de Pol Domingo, Oscar Sanz i Joan Oriol que evitava el porter Fuoli de no fer ampliar diferències al marcador. El Nàstic s’emportaria l’aventatge per la mínima al descans.

Poques opcions per tots dos equips, fins que els revulsius del Nàstic van deixar bones opcions d’ampliar rende. Bones sensacions d’Alex López, que deixaria detalls de la seva qualitat i deixaria una pilota en safata a Alex Jimenez per fer el 2 a 0 i que no acabaria aprofitant. Victòria per la mínima que hauria pogut arribar a millor port i el proper partit, el Nàstic visitarà el Barakaldo, dissabte a dos quarts de nou.