Doblet d’Antoñín i remuntada del Nàstic davant la Real Sociedad B (2-1)

El Nàstic de Tarragona suma tres punts més i aconsegueix una important victòria per 2-1 davant la Reial Societat B, remuntant un marcador advers gràcies a un doblet de Antoñín.

El partit va començar amb un esglai per als locals quan, en tot just dos minuts, Jon Balda va aprofitar una fallada defensiva per a avançar al filial donostiarra. No obstant això, l’equip no va trigar a reaccionar i comandats per Antoñin, l’autor dels dos gols, han aconseguit capgirar el marcador i arribar al temps de descans amb el resultat de 2-1.

A partir d’aquí, el Nàstic va controlar el ritme del partit, mostrant-se sòlid en defensa i sense donar opcions clares a la Reial Societat B. Malgrat algun intent dels bascos per acostar-se a la porteria de Varo, els locals van mantenir l’avantatge amb autoritat. Amb aquesta victòria, el Nàstic es consolida en la lluita pels llocs alts de la taula, deixant bones sensacions davant la seva afició.

La setmana vinent el Nàstic viatjarà fins a Galícia per enfrontar-se al CD Lugo el diumenge 6 d’octubre a les 19:30 h.