El Nàstic cau a Irun amb un penal que decideix el partit (1-0)

El Nàstic cau per 1-0 en el camp del Real Unión d’Irun en un partit marcat per la pluja intensa i un terreny de joc complicat que no ha afavorit els granes. El conjunt de Dani Vidal ha tingut moments de domini i oportunitats clares, però un penal decisiu al minut 71 ha acabat sentenciant l’enfrontament.

Els tarragonins, tot i un estadi ple de bassals que dificultava el joc, han generat ocasions a través de Pablo Fernández i de Víctor Narro, però el porter local, Wright, ha estat segur sota pals. El moment clau ha arribat al minut 71, quan una mà dins l’àrea del Nàstic ha provocat un penal favorable als locals. Rivero ha transformat la pena màxima amb sang freda, enganyant Rebollo i posant l’1-0 definitiu al marcador.

Tot i la intensitat i les arribades constants dels tarragonins en els últims minuts, l’equip no ha pogut capgirar el marcador, i ha acabat cedint tres punts en un duel ajustat. El Nàstic buscarà recuperar-se la setmana vinent enfrontant-se al CD Alcoyano al Nou Estadi Costa Daurada. Una nova oportunitat per sumar punts a casa.