El Nàstic paga els errors personals i arbitrals a Màlaga amb tot per decidir (2-1)

El Nàstic de Tarragona cau a La Rosaleda al partit d’anada del playoff d’ascens a Segona Divisió per 2 gols a 1. Un partit gens fàcil, marcat per la polèmica arbitral i un error puntual dels granes que havien plantat un gran plantejament a Màlaga però no serviria per portar una aventatge al Nou Estadi.

Els tarragonins resisitirien la rauxa inicial del conjunt de Màlaga amb una primera meitat marcada per fases i cops, malgrat que el Nàstic tindria la primera millor ocasió. Seria Alan Godoy que amb un u contra u aconseguiria aturar el porter local i evitar el primer gol grana. El Màlaga acabaria responent i Alberto Varo aconseguiria dues aturades de mèrit. Però a les acaballes de la primera meitat, arribaria la polèmica. Un còrner lateral amb dues pilotes al terreny de joc, acabaria rematant Roberto per anotar l’1 a 0.

El Nàstic, no s’arronsaria i només dos minuts de la represa de la segona part, acabaria marcant l’extrem càntabre David Concha amb una rosca al pal llarg de la porteria. Els granes volien aprofitar el moment de partit, però un penal barruer acabaria transformant-lo de nou Roberto per posar el 2 a 1 definitiu. Derrota del Nàstic a Màlaga que haurà d’aixecar l’eliminatòria al Nou Estadi Costa Daurada, només amb un gol de desaventatge i tot per decidir.