Ja tocava! El Serrallo vibra amb el primer triomf a casa del CBT

El Club Bàsquet Tarragona ha superat al CB Prat (69 – 63) després d’una primera part brillant i aconsegueix així el primer triomf de la temporada a casa després d’onze jornades de lliga. És també la primera victòria amb Jorge Serna a la banqueta que serveix per convertir en realitat la millora mostrada des de la seva arribada en els dos enfrontaments anteriors.

L’inici de partit ha estat una bona mostra de les intencions del conjunt blau. L’equip ha quallat una primera meitat impecable. Ha superat amb escreix al fins ara cinquè classificat del grup i ha fet vibrar una afició que fins ara havia patit molt més que gaudit en els duels com a local. El CBT s’ha vist onze punts per sobre al final del primer quart, amb un 25 a 14. I no havia estat casualitat. Un parcial favorable de 22 a 9 al segon ha permès als de Serna marxar amb 24 punts d’avantatge al descans. Situació fins i tot difícil de creure al Serrallo.

Era d’esperar una reacció dels barcelonins, i ha aparegut al tercer temps. Altra vegada el fatídic tercer temps pel CBT, l’única nota negativa del xoc. Els visitants han retallat diferències, especialment a la sortida de vestidors, i han reduit el desavantatge en nou punts, quedant-se quinze per sota per afrontar els últims deu minuts.

Ha continuat reduïnt la distància el Prat, posant la por al cos i fent aparèixer els nervis a la pista i, sobretot, a les graderies del Serrallo. Però l’equip ha acabat resistint i ha pogut celebrar la segona victòria de la temporada. El tècnic, Jorge Serna, valora el significat d’aquest triomf.

Un resultat que permet somiar i evidencia que, malgrat ser un repte complicat, la plantilla està preparada per lluitar per la permanència a LEB Plata.