La tarragonina Marta Pardillos es proclama campiona d’Espanya d’aquatló

El darrer 13 de juliol la tarragonina Marta Pardillos, de categoria cadet, es va proclamar campiona del Campionat d’Espanya d’Aquatló celebrat a Almazan (Sòria).

La prova consistia en un recorregut súpersprint de 500 metres al riu Duero, i 3k de cursa a peu en la qual Pardillos es va proclamar campiona amb un temps de total de 19’12”. Aquest títol aconseguit per l’atleta tarragonina se suma a la 3a posició al Campionat d’Espanya de Triatló a A Coruña, la 3a posició al Campionat d’Espanya de Triatló per Autonomies a Mèrida, i la 1a posició al Campionat d’Espanya de Triatló – Relleus per Autonomies també a Mèrida, aconseguits durant aquest estiu de 2024 que està sent d’allò més exitós per a la prometedora atleta del CN Tarraco.

D’altra banda, la també atleta del CN Tarraco, Nadina Perí, va aconseguir una fantàstica 11a posició amb un temps de 21’16”, quedant-sw a només 1″ del TOP10.