El restaurant Cócvla guanya la novena edició del Tarragona dTapes

Aquest dijous 12 de juliol a les 19 hores va tenir lloc al Refugi 1 del Port de Tarragona la Festa de lliurament de les Forquilles als establiments guanyadors de la novena edició del Tarragona dTapes. Els restaurants La Pepita, Cal Mano i Octopussy van rebre les forquilles de plata, mentre que el restaurant Cócvla, ubicat a l’hotel Urbis, va rebre la forquilla d’or.

PUBLICITAT

Així doncs, el restaurant Cócvla ha estat el guanyador absolut de la novena edició del Tarragona dTapes, segons la votació popular que ha escollit “Una picardia de ravioli” com la millor tapa presentada a concurs, la qual cosa ha fet mereixedor a l’establiment que dirigeix Carlos Segarra de la Forquilla d’Or.

Val a dir que enguany el lliurament de la Forquilla d’Or ha estat molt especial en el sentit que els organitzadors d’aquest certamen gastronòmic han decidit que porti el nom de “Forquilla d’Or Albert Abelló” en reconeixement a qui, des de la seva vessant de president de la Cambra de Tarragona, va impulsar fa deu anys el que està considerat el primer concurs i ruta de tapes de Catalunya.

L’homenatge va comptar amb l’assistència de l’Esther Lozano, vídua de l’Albert, que va entregar aquesta distinció.

 

PUBLICITAT