Salou fa valdre el seu turisme i en especial la seva rica gastronomia en un acte al Movistar Arena de Madrid, previ a l’inici de la Fira Internacional de Turisme (FITUR). Sota el títol “Salou, esencia de la felicidad”, l’esdeveniment pretén promocionar la destinació a la capital d’Espanya fent gala de les meravelles del municipi com els seus paisatges, la seva costa, el seu oci i instal·lacions, així com la restauració salouenca, punt que ha protagonitzat bona part de la presentació. I és que aquesta ha comptat amb una degustació final a càrrec de diversos cuiners de Salou, tots ells comandats pel xef Estrella Michelín, Pep Moreno.
L’acte ha tingut més de 300 assistents, entre ells el ministre Turisme, Jordi Hereu; el conseller d’Esports de la Generalitat, Berni Álvarez; i la directora general de Turisme de Catalunya, Cristina Lagé. Hereu ha donat l’enhorabona a Salou per la seva tasca de promoció del turisme que du a terme cada gener a Madrid
L’alcalde de Salou, Pere Granados, per la seva banda ha destacat la importància que representa la capital de la Costa Daurada dins del turisme català i espanyol.
Granados també ha posat en relleu el fet que Salou sigui la Capital de la Cultura Catalana aquest 2025, una iniciativa que s’explicarà amb més detall els pròxims dies a FITUR.