Al Mediterrani hi ha un fil que s’estén entre totes les nacions mediterrànies, que es deriva de les diverses històries, cultures i idiomes que comparteixen. La singularitat dels vins d’Altavins arrelats en aquesta terra, respiren aire Mediterrani, on la gastronomia té un paper de gran importància en l’estil de vida i la tradició mediterrània.
El celler, que gaudeix d’una història mil·lenària, ha presentat el seu calendari de primavera ple de novetats d’experiències enoturístiques de caràcter mediterrani, on gaudir del bon vi i la bona gastronomia. Aquestes activitats tenen l’objectiu de transmetre la cultura vitivinícola a través d’experiències sensorials i gastronòmiques, i donar a conèixer el celler i la Terra Alta als assistents.
Dues sessions de “tardeo” és una proposta per passar el vespre del divendres 13 de maig i 10 de juny tastant diferents vins Altavins, mentre gaudeixen de tapes elaborades de km0 al celler.
Pels amants de la gastronomia, no podia faltar el mític “Sopar a la fresca”, on gaudir de la millor cuina del territori de la Terra Alta, maridada amb els vins Altavins al pati del celler. Inclou una copa de benvinguda i la visita al celler.
Per altra banda, la Festa Eivissenca, la nit més mediterrània i curta de l’any celebrada entre vinyes. La revetlla de Sant Joan acompanyada de la millor gastronomia, essència d’Eivissa i música en directe fins la matinada, i sobretot, bon vi. Una nit màgica al celler.
Les places són limitades i es poden reservar a través del seu número de telèfon 977 43 05 96, al correu electrònic enoturisme@altavins.com o a la web www.altavins.com/enoturisme