‘Tarraco a Taula’ impulsa a FITUR la gastronomia que ofereix Tarragona, molt lligada al llegat romà de la ciutat. L’entitat aprofitarà enguany la celebració del 25è aniversari de la ciutat com a Patrimoni Mundial per donar a conèixer la riquesa gastronòmica del municipi arreu de la península.
‘Tarraco a Taula’ ha estat present a la fira internacional de turisme celebrada a Madrid, on ha tingut un paper important per representar el que ofereix la gastronomia de Tarragona. Ha dut a terme un tast amb diversos aperitius elaborats pel restaurant El Terrat, del xef Moha Quach, i alguns postres realitzats per la pastisseria Velvet. Marc Garcia, de Velvet, explica des de Madrid que aquestes propostes s’elaboren amb ingredients presents en l’antiga Tarraco.
La mostra ha tingut lloc en el marc de la presentació del programa Tarraco25. ‘Tarraco a Taula’ hi tindrà una participació activa al llarg de l’any. Promocionarà diverses activitats especials, com el Convivium, entre altres encara per definir. A més, diversos restaurants i establiments associats a ‘Tarraco a Taula’ oferiran alguns menús i propostes caracteritzades per tenir clares referències a l’època romana.