El Tàrraco a Taula aposta per la rigorositat històrica

PUBLICITAT

Torna la vintena edició del Tàrraco a Taula, el festival més gran de gastronomia romana, de l’11 al 28 de maig i coincidint amb el Festival Tàrraco Viva.

Es tracta d’una proposta de 9 restaurant, que ofereixen menús i tapes d’inspiració romana. Per celebrar la vintena edició s’ha fet una major aposta per la rigorositat històrica, introduint a l’equip membres de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica. Segons el president de l’Associació Tàrraco a Taula, Carlos Segarra, és una aposta per la ciència.

Més enllà dels plats, també l’acompanyen una cervesa pròpia, la Rositum, i vins que s’acosten el màxim possible als vins romans, un d’ells, per exemple, s’ha fet amb gerra de ceràmica.
El Convivium 10 de maig a casa canals serà el tret de sortida, amb 6 restaurants que oferiran 12 tastos en total, vins seleccionats per l’expert Joan Gómez i una xerrada de gastronomia al món roma. També hi haurà una actuació interactiva amb els comensals, a càrrec del grup Taleia.

PUBLICITAT