La renovada cuina de l’Espai Jove Kesse s’estrenarà aquesta primavera amb una iniciativa experimental que unirà la gastronomia, el jovent tarragoní i els representats polítics de la ciutat. Es trobaran en un mateix espai durant set dijous entre els mesos de maig i juny per dialogar mentre cuinen una recepta escollida per cada polític.
L’alcalde, Rubén Viñuales, abans de participar en un showcooking amb altres consellers sota la dinamització de la influencer de cuina Daniela Rodié, ha explicat que el cicle permetrà el contacte i debat amb la gent jove de la ciutat, així com donar a conèixer l’espai Kesse.
Viñuales ha destacat l’Espai Jove Kesse, que compleix 15 anys, com a equipament municipal juvenil de referència a la ciutat. El batlle ha destacat que, per exemple, la seva cuina rep gairebé 20.000 usos anuals de joves, amb més de 60 sessions durant el passat 2024.
El cicle, sota el nom ‘Entre receptes i consells’, l’iniciarà el mateix alcalde el 8 de maig. Posteriorment hi passaran els consellers Guillermo García (PSC), Maria Roig (ERC), Marta Serrano (PP), Pep Manresa (Junts), Jordi Collado (ECP) i Judith Gómez (VOX). L’activitat és gratuïta i s’inclou dins la programació de Primavera Jove.