Pedro Martín ja s’entrena, objectiu Llagostera

El Nàstic de Tarragona s’ha exercitat aquest matí de dimecres al Complex Esportiu de Futbol Salou en el que ha estat la primera sessió de Pedro Martín amb els seus companys.

FOTO Twitter: Nàstic de Tarragona

El club va fer oficial ahir a primera hora de la tarda la incorporació del davanter andalús, i el jugador ja ha començat a entrenar-se amb la intenció de ser titular en el debut en lliga d’aquest diumenge davant el Llagostera. Malgrat que seran tan sols quatre entrenaments amb la resta de la plantilla, Pedro ha arribat a Tarragona en perfectes condicions físiques després de completar el que va de pretemporada amb el Lleida, mostrant un bon rendiment i anotant gols, fet que li permetrà estar a disposició de Bartolo des de la primera jornada.

Sobre aquest debut n’ha parlat Ferran Giner. Més enllà de que sigui el Llagostera, assegura que cal començar bé. El Nàstic s’entrenarà demà de nou al Complex de Salou, pendent encara de resoldre la possible arribada d’un migcampista i, sobretot, de tancar l’operació sortida amb un mínim de quatre situacions obertes.

PUBLICITAT