La Pilon’s Parade arriba a la 11ª edició aquest dissabte amb jurat popular com a novetat

Aquest dissabte 1 de juliol el carrer Comte, conegut com a carrer dels Pilons, canviarà la seva imatge amb la 11ª edició de la International Pilon‘s Parade des de les 10.30h del matí, organitzada pels veïns i amics del carrer Comte i de la plaça Pallol, i en el marc de la seva festa anual de Sant Agapito Bis, inventada també per ells mateixos.

Es tracta d’un carrer que s’ha fet molt popular a la Part Alta i que visiten i fotografien molts turistes. Enric Prades, president de l’entitat veïnal, explica en una entrevista al programa Plaça Corsini, que podeu escoltar (aquí), que un dels atractius amb què va sorgir la idea és donar color al carrer i a més que la seva imatge cada any sigui diferent.

Indultar el millor piló per tal que perduri l’any següent és una de les novetats d’enguany amb votacions populars a la tarda de dissabte i la Pilonrifa amb que es sortejaran regals dels patrocinadors. Enguany, s’han reservat dos pilons a entitats d’aniversari, el Club Vaixell que fa 50 anys i el Ball dels 7 Pecats Capitals, que en fa 15.

_________

PUBLICITAT