La Plaça Corsini podria estar acabada el primer trimestre del 2018

estaquem la data d’obertura de la Plaça Corsini, l’inici del curs escolar amb més professors en alguns centres i el Nàstic de Tarragona queda eliminat de la Copa del Rei.
Plaça Corsini
La consellera de comerç, Elvira Ferrando, ha explicat en una entrevista al nostre programa Carrer Major, que la plaça Corsini es podria obrir durant el primer trimestre de l’any que ve. Alba Nebot en té tots els detalls.
Ferrando també ha valorat tot el que ha passat aquest dimecres al Parlament de Catalunya. Recordem que s’ha alterat l’ordre del dia per aprovar la Llei del referèndum. Jesús Sarmiento ens explica que ha dit Elvira Ferrando al respecte.
Comença el curs escolar
Falta poc menys d’una setmana perquè el curs escolar torni a començar. I avui s’han presentat les novetats. Alba Nebot hi ha estat present.
Formació per treballar en el comerç
L’Ajuntament de Tarragona ha obert les inscripcions per a totes aquelles persones que vulguin participar en el programa “Comerç actiu.” Una iniciativa que té com objectiu millorar la formació dels treballadors que vulguin estar en comerços i donar assessorament a l’empresariat d’aquest sector. Per això les persones majors de 30 anys en atur o amb necessitats de reciclatge professional podran realitzar un curs on faran pràctiques en establiments. Amb tot plegat es vol contribuir al desenvolupament dels establiments de la zona d’acolliment de creueristes de l’entorn del Mercat Central i de l’Anella Mediterrània.
Nàstic
El Nàstic de Tarragona va quedar eliminat de la Copa del Rei en la tanda de penals contra el Lugo. Jesús Sarmiento ens ho explica.
CBT
El Club Bàsquet Tarragona prepara el seu inici de lliga aquesta setmana. Jesús Sarmiento en té tots els detalls.
Apunt
Aquests dies l’Apunt no podrà canviar gaire i anirem parlant de Santa Tecla. Aquest dimecres s’ha donat a conèixer qui serà la tuitaire convidada d’enguany. Es tracta de la comunicadora tarragonina Raquel Sans, que a partir del dia 15 d’aquest mes farà recomanacions a través del Twitter de Tarragona Cultura dels actes i els moments de la festa que ella experimentarà.

PUBLICITAT