Llorens: “Anar al Metropol era un somni que feia temps que buscàvem”

El Festival REC torna a Tarragona entre el 30 de novembre i el 7 de desembre en la seva 22a edició ampliant dates. Enguany el teatre Metropol serà l’epicentre del certamen en una voluntat d’”apropar-se a la ciutadania i rebre’ls com a casa”, així ho destaca Agnès Llorens, cap de premsa del XXII Festival REC, amb qui hem parlat per conèixer més detalls d’aquest certamen.

PUBLICITAT

Onze òperes primes arriben a la categoria de competició amb gran varietat de temàtiques, formes i països d’origen. Cal destacar que d’aquestes 4 són estrenes a Espanya i 2 a Catalunya i la majoria procedeixen de grans festivals europeus, rebent un bon palmarès, com són Aftersun o Saint Omer. Amb tot Llorens destaca la projecció de Suro, que l’any passat va passar pel RecLab, la secció d’indústria del festival i creu “aquest projecte cada cop agafa més rellevància en el circuit cinematogràfic i ara ho volen apropar al públic”.

Respecte a l’espai, Llorens també ha volgut posar èmfasi a l’elecció del Teatre Metropol, ja que ha expressat que “era un somni que feia temps que buscàven” i que amb aquesta edició han aconseguit.

Amb Llorens hem conegut una mica més sobre totes les projeccions d’aquesta 22a edició i com estan programades al festival. També les quatre sessions vermut que es projectaran al Teatret del Serrallo, un format que reforça aquesta idea d’apropar al públic, ja que compten amb una posterior conversa i reflexió de cada film.

Així doncs, el REC torna a Tarragona, agafant El Metropol com a seu, del 30 de novembre al 7 de desembre en la seva 22a edició.

PUBLICITAT