Abenójar: “Reclamem l’exclusivitat de l’oci nocturn per fer les festes de cap d’any”

Aquest divendres a #CarrerMajor parlem amb Eduardo Abenójar, president de l’Associació Provincial de Restauració i Oci Nocturn de Tarragona de cara a les previsions festives d’aquests caps de setmana i especialment la revetlla de Cap d’any.

PUBLICITAT

Abenójar recorda l’últim cap d’any, quan sobtadament, una variant de la Covid-19, va aturar tots els preparatius per aquesta festa per acomiadar l’any. “Ens vam il·lusionar però ja estàvem preparats per aquest tipus de notícies”, afirma Abenójar.

Per sort, aquest any, la situació és molt diferent, a més, segons ens explica Abenójar, “per sort hem tingut una temporada molt bona, i gairebé ens hem pogut recuperar de la pandèmia, ens ha costat molt però anem per molt camí”.

El preu de la llum o la dificultat per comprar gel durant l’estiu, han sigut algunes de les “trampes” que segons Abenójar han tingut que superar enguany. Com també els accidents, baralles o la por que va haver durant uns mesos a l’estiu per les punxades.

Tornant a la última nit de l’any, Abenójar, anima a tothom qui vulgui gaudir del 31 de desembre a espais d’oci nocturn, que s’informi i comprin ja les seves entrades. A més, s’ha mostrat molt crític amb les festes que s’organitzen a altres espai no habituals ni adaptats per aquest tipus de celebració i reivindica que “estem denunciant i reclamant el nostre dret per a què els espais d’oci nocturn tinguin l’exclusivitat de fer les festes de cap d’any”.

PUBLICITAT