Sentís: “Ens agradaria que hi hagués més diversitat de comerç a Tarragona”

Aquest dijous a #CarrerMajor parlem amb Judith Sentís, dinamitzadora de La Via T de Tarragona, en motiu del Black Friday i l’inici de la campanya comercial de Nadal.

PUBLICITAT

Sentís afirma que esperen amb ganes aquesta campanya però saben que el context econòmic no és el millor, “rascar-se les butxaques és més difícil que mai i la inflació és un problema greu”. A més, Sentís defineix el Black Friday com una arma de doble fil perquè la gent espera a finals de novembre a gaudir dels descomptes i això fa “que aquest mes les compres estiguin bastant aturades”.

Amb Sentís també hem fet una radiografia de l’estat actual del comerç de Tarragona, on la inflació no ha afectat a tots els establiments per igual. “Esperem que això canvii, ara toca tenir paciència, i apostar pel comerç local”.

La VIA T és l’ànima del comerç a la ciutat i així ho reconeix Sentís, “intentem fem bullir l’olla perquè la gent es vulgui quedar al centre i tot es mogui una mica”.

A banda d’analitzar la situació del comerç, també hem conegut amb més detall algunes de les iniciatives impulsades per la VIA T i també algunes de les que es posaran en marxa pròximament com l’exposició dels aparadors per Nadal,

PUBLICITAT