Aquest Nadal el millor regal és donar sang

A #CarrerMajor parlem amb el Banc de Sang i Teixits de Tarragona per la importància de seguit oferint imentenint donacions de sang en aquestes dates en que les reserves pateixen una davallada i donem visibilitat a iniciatives com les que ens expliquen els alumnes de 1r d’ESO del Col·legi Sant Pau que el proper dilluns 19 de desembre organitzen una campanya de donació de sang.

PUBLICITAT

Sota el lema “Aquest Nadal el millor regal és donar sang”, el Banc de Sang i Teixits de Tarragona busca augmentar les xifres de donacions d’aquestes dates que sempre fan una petita davallada, com també passa durant l’estiu.

Miriam Gil, treballadora del Banc, destaca la importància de conscienciar a la ciutadania i com poden arribar a ajudar amb aquestes petites accions. A més, també ens explica el fàcil procés de donació i com després poder saber que la nostra sang ha arribat a algú i ha pogut salvar una vida.

“La sang no es fabrica”, aquesta és la conclusió a la que han arribat els alumnes de 1r d’ESO del Col·legi Sant Pau gràcies al treball i col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits on han descobert aquesta importància de donar sang.

A més d’aquesta conscienciació, els joves ens han explicat com han après en la preparació de la campanya de donació de sang que organitza el proper 19 de desembre l’escola i que està oberta a tots i totes aquelles que vulguin col·laborar.

PUBLICITAT