Delclòs: “És positiu una participació ciutadana activa en les decisions del POUM que volem a Tarragona”

Unes 350 persones es van donar cita la passada setmana al Palau de Congressos de Tarragona, entre entitats veïnals, públiques, socials i empresarials, a la presentació del procés participatiu sobre el POUM, el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Tarragona, que l’Ajuntament de Tarragona ha obert per tal que la ciutadania pugui formar part de la decisió del model de ciutat que volem per a Tarragona i les direccions que ha de seguir en les properes dècades. I es que tal com va dir un dels ponent, l’arquitecte tarragoní Arnau Tiñena, ”La qualitat de l’espai públic determina la qualitat de vida dels habitants de la ciutat”. 

2022_11_08_01_VDM 014 Presentacio proces participatiu del POUM. foto Tjerk van der Meulen 08.11.22 Tarragona (Tarragonés) Ajuntament de Tarragona
PUBLICITAT


Aquest dilluns a #CarrerMajor hem parlat d’aquest POUM i aquest model de ciutat que s’ha de definir, amb Lluís Delclòs, arquitecte amb formació sobre urbanisme i soci fundador de la cooperativa L’Escamot, qui valora positivament que la ciutadania pugui ser partícep i considera que cal una implicació activa en aquest sentit.

PUBLICITAT