Seisdedos “Volem respostes del motiu de l’externalització d’un servei que funciona bé” 

Aquest dijous a #CarrerMajor hem parlat amb Joaquín Seisdedos, delegat sindical d’infància de la UGT, sobre l’acció sorpresa dels delegats d’UGT i CCOO, que aquest matí s’han tancat a la seu dels Serveis Territorials de Tarragona de Drets Socials per exigir una reunió amb els màxims responsables de la DGAIA i el Departament arrel de l’externalització de part del Centre d’Acollida Mare de Déu de la Mercè de Tarragona i que ha donat resultat ja que l’han pogut agendar.

PUBLICITAT

Seisdedos assenyala que en aquest sentit es mostren satisfets ja que feia temps que ho reclamaven. Volen resposta dels motius d’externalització d’un serevei que consideren que funciona bé, entre altres.

A causa del dèficit estructural de plantilla que sofreix el centre d’acollida, van demanar al serveis territorials de DGAIA un redimensionament de la plantilla d’educadors socials, per poder donar millor resposta a les necessitats dels joves i infants del centre. La resposta als treballadors no va arribar fins al passat 17 d’abril, on els informaven que l’administració havia decidit externalitzar la llar Xaloc (la de nois de 12 a 18 anys).

PUBLICITAT