Viñuales estén la mà a facilitar uns pressupostos sense ”extrems” polítics

Rubén Viñuales, alcaldable del PSC de Tarragona, ha passat aquest dijous pels micròfons de #CarrerMajor.

PUBLICITAT

El candidat explica que Tarragona “no pot repetir la problemàtica de prorrogar els pressupostos” i el seu partit estendrà la mà per tirar-los endavant pel bé de la ciutat i la millora davant les necessitats ciutadanes.

No obstant, indica que la condició per a tal negociació passa per deixar de banda la CUP, un partit que considera “d’extrems” i amb una visió i postura “gens coincident”. Per a Viñuales és una incongruència que els cupaires es considerin antisistema i, en canvi, hi formin part i hagin pactat per governar. Per aquest motiu l’alcaldable socialista parla de “diàleg i exercici de responsabilitat” en contra de “negociacions i contractes d’adhesió” com els que s’han vingut produint en l’actual govern.

Pel que fa a propostes de millora per a la ciutat, Viñuales diu que podria tornar a oferir el mateix decàleg del passat any davant la inacció, i que entre d’altres cal millorar la burocràcia i la pròpia administració local, assimilant-la a la ”d’època de romans”.

Considera que cal millorar en turisme de qualitat tant cultura com patrimonial i el potencial de Tarragona, ciutat Patrimoni de la Humanitat, única a Catalunya, amb “una imatge diferencial a la Costa Daurada”. En aquest sentit, reconeix que “el finançament per a la seva conservació és un problema ja que és car” i admet que el consistori no pot fer front sol i que “cal la implicació de totes les administracions, també l’estatal” i ”disposar d’un pressupost anual”.

Viñuales també ha avançat que un dels càrrecs a ocupar en el seu equip de govern, a més de l’alcaldia, seria el de l’àrea de Seguretat Ciutadana i s’ha referit a una sèrie de projectes encallats a la ciutat com el Banc d’Espanya, la Savinosa o la Tabacalera, assenyalant la inacció del govern actual, deixant perdre els projectes que hi havia.

Viñuales reconeix veure’s com alcalde de la ciutat, assenyalant que es treballa en aquesta direcció i per “aconseguir els millors resultats i guanyar-se la confiança de la majoria dels tarragonins/es”. En aquest sentit assegura tenir “el millor equip i projecte”. En aquest sentit assegura tenir “el millor equip i projecte” i admet que “els polítics sempre estem en campanya perque és lo normal, fer propostes, fer carrer… Ho hem fet, ho fem i ho farem”.

PUBLICITAT