El Hard Rock s’emporta més de la meitat dels pressupostos del Camp

Els pressupostos de la Generalitat preveuen invertir 226 milions d’euros al Camp de Tarragona durant l’any vinent. És una xifra molt superior als prop de 49 milions dels darrers comptes aprovats pel govern català. S’ha de tenir en compte, però que més de la meitat dels diners serviran per finançar l’operació de compravenda dels terrenys del Hard Rock. (Escolta-ho)

hard rock
PUBLICITAT

Tarragona ja compta amb unes normatives urbanístiques que permeten desencallar projectes com el nou hospital Joan XXIII o la Tabacalera. Recordem que fins ara es regien pel POUM del 95. Ara amb aquestes normes es defuig dels grans projectes urbanístics(Escolta-ho)

Aquesta nit s’ha fet un recompte de persones sense sostre a la ciutat. L’últim cens que s’havia fet d’aquest tipus va ser l’any 2019, i la Consellera de Serveis Socials, Inés Solé, considera que han augmentat el nombre de persones.

La UGT reclama flexibilitzar els ERTO per protegir llocs de treball a la indústria de la Conca de Barberà El secretari general del sindicat, Camil Ros, ha inaugurat avui un nou local a les instal·lacions de Concactiva.

Torredembarra acaba de rebre una subvenció pel projecte per mitigar l’efecte illa de calor.  L’acció es durà a terme en tres espais diferents del municipi.

Reconeixen el compromís de reciclatge d’envasos durant l’estiu de l’Hospitalet de l’Infant.  El municipi ha rebut un reconeixement d’Ecovidrio, ja que durant aquest període va recollir un 41% més d’aquests residus que l’any passat.

PUBLICITAT