‪La transmissió: Nàstic – Andorra

La primera victòria. Els primers tres punts. Aquest és l’objectiu immediat del Nàstic de Tarragona. Els grana esperen sumar el primer triomf de la temporada aquest diumenge davant l’Andorra per fer bo el punt aconseguit al Johan Cruyff i aixecar-se definitivament del cop que va suposar la derrota en el debut davant el Llagostera.

PUBLICITAT

Primera jornada post tancament de mercat de fitxatges. Un mercat ben mogut per la direcció esportiva grana i amb incògnites fins al darrer dia. Xavi Bartolo assegura que el fet que s’hagi tancat aquesta finestra permet treballar amb major tranquil·litat, i critica el format d’aquest mercat.

Pel que fa a la situació de l’equip, el tècnic ha afirmat que estan encara en procés d’assumir conceptes i de posar-se a punt, deixant clar que el rendiment és encara lluny del que ells mateixos busquen i desitgen.

Al voltant de l’onze, Bartolo ha assegurat que malgrat patir molèsties, tant Petcoff com Pedro Martín no tindran problemes per jugar. D’altra banda, Brugui té moltes opcions de tornar a la convocatòria i, fins i tot, podria ser titular.  En l’apartat de baixes, el lleidatà no podrà comptar amb Javi Márquez ni Pol Prats, ambdós lesionats, tampoc amb Pol Ballesteros, sancionat, i encara no podrà competir Thomas Amang, a falta d’enllestir alguns tràmits burocràtics. 

PUBLICITAT