#Comhoveus? #10 – Deportivo – Nàstic (1-0)

La derrota a Riazor suposa la quarta jornada sense guanyar d’un Nàstic que, tot i això, es manté en zona de promoció d’ascens. Un gol anulat a l’equip de Dani Vidal va condicionar massa un partit que analitzen Antoni Pinilla i Carles Cortés. A més, fan balanç de les 10 primeres jornades del campionat i apunten els detalls del partit de copa a Orihuela (dimecres, 18h) i de lliga al camp de l’Osasuna Promesas (diumenge, 20h).

El minut a minut del Com ho veus?

PUBLICITAT

Carles Cortés (0:10): “Una jugada no pot marcar un partit. No et pot desestibilitzar, per què de vegades pot servir com una excusa. Una bona primera part no pot obligar-te a fer una mala segona meitat. Què és més important de cara al futur? El mateix passa quan arribem a la jornada 10. Ens podem quedar en les 6 primeres jornades o en les darreres 4. Segurament haurem d’analitzar per què haurà passat en algunes fases del partit. Una cosa és molt important: jornada 10, 18 punts, tercer classificat a dos del líder. Ara estariem satisfets a principi de temporada a veure’l a dalt. No com la temporada passada, que el teniem tota la temporada passada a la part de baix.”

Antoni Pinilla (03:33): “En la meva opinió no era falta. No és suficient com per anul·lar un gol. Em sembla que l’equip va reforçar-se i no m’agrada que s’expliqui el partit a partir d’aquesta jugada. Crec que l’anàlisi ha de ser més profund. Una jugada no pot definir un partit. El Nàstic portava una molt bona linia però l’equip va marcar una inestabilitat i això no pot permetre que et marqui un partit.

Antoni Pinilla (05:03): “L’equip ha baixat el seu nivell competitiu i els números acompanyen aquesta estimació. L’equip arrossegava un gran bagatge, però quan t’han apretat no vas saber reaccionar. Els números i el global son positius però quan l’equip contrari s’ha posat al damunt teu, no has sabut reaccionar com la Real, el Depor…”

Antoni Pinilla (07:00): “Es tracta d’una qüestió de concentració. Davant el Depor es va veure que a la segona part podria tenir el seu dia i ho va demostrar.”

Antoni Pinilla (07:57): “Montalvo el veia el pal de paller al mig del camp. Intuïa que fos el titular i després de les sis targetes van influir al mig del camp del Nàstic.”

Antoni Pinilla (08:50): “És dolent parlar que Alberto Varo fos el millor, fins i tot ell ho va reconèixer i és mala notícia que el porter sigui el teu millor jugador del partit.”

Antoni Pinilla (09:42): “De fet veus el Grup II de Primera RFEF i hi ha tres equips que ja comencen a marxar. Potser és bo que hi hagi una gran igualtat al Grup I. Ens hem d’acostumar a la igualtat d’aquesta categoria.”

Antoni Pinilla (11:22): “Crec que la posició fa que l’equip s’aixequi i que està ben posicionat. El tema és com està l’equip ara i interpretar com arriba.”

Antoni Pinilla (12:32): “Penso que aquesta temporada l’equip estigui lluitant a la segona volta amb els equips adalt. Ara bé, ha de resoldre la concentració en moments clau. El Nàstic ha mostrat bona cara en diverses fases del partit, però ha de ser més regular.”

Antoni Pinilla (15:33): “L’equip ha de millorar en la faceta ofensiva. El segon golejador és un central i crec que Pablo és el jugador on s’articula l’atac de l’equip o l’has d’acompanyar d’algú amb la seva feina. El Nàstic necessita més en atac, produïr molt més durant el partit i els davanters facin gols. Si no pots tenir un davanter de referència, és complicat estar adalt.”

Antoni Pinilla (17:21): “Portes una dinàmica dolenta de 4 partits i l’èxit d’aquest equip arribarà amb l’eficàcia defensiva. Quan ha rebut gol, els 4 partits que ha rebut gol ha empatat o ha perdut. És un equip que necessita millorar les seves xifres defensives per aconseguir victòries.”

Antoni Pinilla (19:14): “S’ha de trencar la dinàmica d’aquests darrers 4 partits. A Riazor va ser la jugada del gol anul·lat. Els números a casa han de ser excel·lents, que era una cosa que li demanàvem. Tot i així, l’equip va demostrar fora de casa que té l’ambició de guanyar, com ahir a Riazor. És evident, que si no surts a guanyar no guanyes com va passar la temporada passada als partits fora de casa. M’està agradant molt l’equip fora de casa aquesta temporada.

Antoni Pinilla (21:21): “La Copa és una oportunitat per què jugadors que no tenen minuts habituals. Ara mateix, hi ha jugadors que no han participat i precisament, aquests jugadors poden mostrar que son solucionts per l’entrenador després dels 4 partits de mala dinàmica de l’equip. Si que és cert que quan passen les rondes i els rivals son més exigents no pots despistar-te de la lliga.”

PUBLICITAT