#ComHoVeus? #12 – Nàstic – Sestao River (0-0)

Empat sense gols entre Nàstic i Sestao River que agreuja la situació de sis victòries sense guanyar. Un Nàstic que va tenir ocasions, però que no va saber concretar-les i que el col·loca ara mateix a la setena plaça amb 19 punts. Carles Cortés i Antoni Pinilla reflexionen sobre el moment que viu l’equip, les sensacions que va deixar. El proper partit, el Nàstic visita el camp d’un rival directe, el de la Real Unión de Irún (dissabte, 18:00h).

El minut a minut del Com Ho Veus?

PUBLICITAT

Carles Cortés (00:10): “Sé que estaveu amb molta il·lusió però ara no serveix de res estripar-ho tot. Queden 26 partits de lliga. Jo sincerament, crec que no ens complicarem la vida. És temps per fer un equip solvent i regular. Hem de buscar la màxima regularitat, les ultimes temporades no ho hem aconseguit. No sé si som conscients qui som i on som. Som un Nàstic més semblant als anys 90, que una temporada estavem adalt i una altre temporada avall. És el Nàstic que el meu pare em va ensenyar a estimar, el del si però no. No cal que us digui que m’agradaria que fos en la primera plaça.”

Antoni Pinilla (06:55): “Aquesta temporada s’ha anat amb més prudència, el pressupost és diferent, un tècnic de la casa… però l’equip ha començat molt bé i la gent s’il·lusiona, tot i que no s’esperaven la caiguda de l’equip. Confiant que la gent de dins treballa dur.”

Antoni Pinilla (08:04): “Si penses d’on vens, pots pensar que estàs molt malament, però era molt dificil que a la jornada 12 poguessim dir que es defineixi. El tema és que l’equip ve d’una dinàmica molt dolenta. Que vingués un equip com el Sestao era una arma de doble fil. Si no guanyes, la crisi comença a ser preocupant.”

Antoni Pinilla (10:14): “El Nàstic va demostrar al Sestao per què va estar allà abaix. Tot i que va generar ocasions, no va ser suficient. Van fer quatre ocasions, però sino les encertes entres en la dinàmica. Si ja costava fer gol en 4 ocasions, has de generar com a mínim vuit ocasions per fer gol.”

Antoni Pinilla (10:55): “Avui veus que l’equip porta 4 partits sense fer gol, 7 partits sense guanyar si comptem la Copa, i això ja no és casualitat.”

Antoni Pinilla (11:25): “Has de buscar solucions i això passa per buscar altres coses. Els de dins el cos tècnic hauria d’haver sacsat la alineació, com provar amb 3 centrals davant un equip inofensiu en atac.”

Antoni Pinilla (13:04): “En un partit com aquest que havies de guanyar, a casa, amb una ratxa dolenta… tenies un partit davant l’últim i era moment per treure situacions com aquesta.”

Antoni Pinilla (13:45): “Resta confiança per què el vestidor, l’equip… veus que no guanyes l’ultim. Era un moment per fer un missatge dintre i fora. L’equip va generar ocasions, si? Però era el cuer. Si no has tingut suficients és que has de fer més ocasions.”

Antoni Pinilla (15:31): “Era canviar l’alineació per alguna cosa més i fer coses diferents. Ahir era el partit. El rival que era, l’ansietat que tenies per guanyar al teu rival, era. el moment per resguardar-te i anar a un plantejament més reconeixible tot l’any.”

Antoni Pinilla (17:02): “Ara mateix hi ha dos punts al playoff, 5 al primer… has de guanyar el proper partit. El problema és que portes molt temps i vas perdent la confiança. Minva el nivell de l’equip, el cos tècnic però només has de guanyar un partit, el següent. El que demana el partit d’Irún és veure el que moltes vegades hem dit: fortalesa defensiva, però pressionant adalt, veient com vas per guanyar el partit… un Nàstic més ambiciós com el que hem vist com a visitant.”

Antoni Pinilla (20:56): “No podem caure en el desànim d’una altre temporada més i que tot és un desastre, resituar-nos… per mi és una plantilla completa i el potencial de creixement és en l’atac. Confio en que les coses poguin sortir bé.”

Antoni Pinilla (21:51): “Que no hem de perdre de vista que la lluita és

PUBLICITAT