#ComHoVeus? #13 | Real Unión – Nàstic (1-1)

El Nàstic deixa escapar 2 punts d’Irún amb un gol al minut 87 i ja encadena 7 jornades sense guanyar. L’equip però, va mostrar de nou una molt bona cara i grans sensacions que es va rúbricar amb un gol de Pablo Fernández al minut 20 de la primera meitat. Unes sensacions però, que es van escapar amb una errada defensiva del Nàstic i que no aconsegueix trencar la maledicció de partits sense guanyar, un partit marcat per la no-visualització del duel a la plataforma televisiva.

PUBLICITAT

Carles Cortés i Antoni Pinilla analitzen la situació de l’equip, què hauria passat en altres contextos la situació de l’equip a nivell de resultats i l’auguri del proper partit en la visita del lider, la Cultural Leonesa (dissabte, 20h).

El minut a minut del Com ho veus?

Carles Cortés (0:10): “De vegades m’agrada fer futbol ficció. El Nàstic porta 13 jornades de lliga i porta 7 sense guanyar, ningú està nerviós, alterat, preocupat… és una gran notícia, és necessari i aixi es construeixen en aquests equips. Què hagués passat si hagéessim donat temps i paciència la temporada 12-13 amb Kiko Ramírez, la 13-14 amb Santi Castillejo, la 2018-2019 amb Gordillo, la 19-20 amb Xavi Bartolo… alguns d’ells no van encadenar 7 jornades sense guanyar i van caure. No sé com hauria acabat la temporada en cas de seguir. És el meravellós món del futbol. vull pensar que és per la maduresa d’afició, de directiva i dels mitjans de comunicació. Dissabte, serà una gran prova de maduresa.”

Antoni Pinilla (2:25): “Hi ha un comú amb els entrenadors que has mencionat amb el que ara mateix en què alguna cosa ha canviat. Jo me’n alegro per què l’estabilitat al cos tècnic, liderage, implantar un sistema de joc… és el més important per un projecte adient. Com ha passat la darrera setmana i com ha passat en els últims partits. Molts anys no ha succeït amb gent de la casa. Esperem que això canviï i per la situació en la qual està l’equip, hi ha més tranquilitat.”

Antoni Pinilla (7:26): “En aquest moment l’equip necessita benzina. Per això deiem quie era important guanyar al Sestao. Tens la sensació que no et toca, els jugadors veuen que fan moltes coses bé per guanyar.”

Antoni Pinilla (sobre la plataforma dels partits i la no visualització del partit del Nàstic (9:16): “Una gran empresa que gestiona 400 milions d’euros que no es pugui veure el partit, amb el nom de la Federació i que amb els mitjans existents avui dia, no siguis capaç d’oferir el partit… deixa a la seva competició i el nom de la Federació en un lloc molt preocupant.”

Antoni Pinilla (12:27): “Tenint a Pablo amb un bon context amb Jaume Jardí, Andy de mitjapunta… tens el Pablo que vols. Potser és el millor habitat per Pablo amb tot el desgast a nivell fisic. Si Gorka no és el 9, el referència pot ser Pablo. Mario i Concha per les bandes… poden ajudar també a desenvolupar i millorar els nivells golejadors de Pablo en el seu hàbitat natural.”

Antoni Pinilla(sobre el proper rival, la Cultural Leonesa) (16:44): “La Cultural Leonesa compta amb una eficàcia espectacular. Malgrat tot, el partit serà motivant, serà un repte per tancar la dinàmica negativa… el context és diferent i necessari i els números son els que són…

PUBLICITAT