#ComHoVeus #14 | Nàstic – Cultural Leonesa (3-0)

El Nàstic trenca la mala ratxa de sis partits sense guanyar fent el partit perfecte al Nou Estadi Costa Daurada superant al líder, la Cultural Leonesa per 3 gols a 0. Els gols de Mario, Pablo Fernández i Trigueros i un penal aturat de Varo, van tornar al camí de la victòria als de Dani Vidal que es tornen a reenganxar als llocs de playoff. El proper partit, el Nàstic visita l’Unionistas de Salamanca, diumenge a les 18h de la tarda.

El minut a minut del Com Ho Veus?

PUBLICITAT

Carles Cortés (0:10): “El partit de la Cultural Leonesa és el partit que més s’assembla al què volem. És que va marcar Pablo Fernández, Andy va tornar a ser qui demanem que sigui, Jaume Jardí va treure una genialitat, Varo decisiu… La llàstima, va ser no tenir 7.000 o 8.000 espectadors al camp. Els horaris son un problema. Alguns programadors es pensen que posant a les 20h del vespre a Primera Federació… sigui igual que la Primera Divisió. Ara, una victòria necessària. Sense exigències d’ascens encara que tothom hi somiem. L’equip no ha de pagar la necessitat econòmica de la institució. Així es construeixen els equips amb futur.”

Antoni Pinilla (2:30): “S’ha tancat la ratxa dolenta que era la necessitat imperiosa de l’equip. És la nota positiva de l’equip.”

Antoni Pinilla (4:20): “No és demanar massa que pugui tenir una ratxa de 3 o 4 partits consecutius. És una feina molt complicada però m’agradaria que fos així. Ens agradaria que la regularitat que demanem, acabi sent així.”

Antoni Pinilla (5:33): “Deiem que havien caigut els resultats i les circumstàncies de cara. Però si ets regular en l’estil de joc, el guió… els resultats poden arribar en qualsevol moment. Els petits detalls son els que marquen la dinàmica de l’equip.”

Antoni Pinilla (7:36): “L’equip és on ha de ser a la classificació. No era normal l’inici de temporada, però ja estem veient la dificultat del grup. És el cas del Lugo o la Ponferradina que es van deixar punts. L’objecitu de l’equip és que estigui en la franja del primer al cinquè, sisè o setè. Hi ha molta igualtat, però l’objectiu ha de ser aquest i serà la realitat d’aquest equip en el gruo de 7 equips amb possibilitats del grup.”

Antoni Pinilla (9:45): “El cas de l’Arenteiro és paradigmàtic. Coneixem equips amb nom i altres com aquests que també son darrere teu, complicats i que poden donar sorpreses.”

Antoni Pinilla (10:50): “Penso que Andy és un jugador que per fora el desaprofites. O tens un lateral molt llarg, o perds un actiu. Rep entre linies, fa passades… dins de la irregularitat d’aquest tipus de jugador aquestes espurnes que mostra son decisives i sobretot en la seva posició és decisiu. L’equip necessita saber com ataca i s’ha de donar continuïtat l’estructura: Pablo golejador, la linia defensiva, l’estat de Jardí…”

Antoni Pinilla (14:13): “L’equip està rendint bé. A Irún l’equip va fer una bona cara i s’ha de donar continuïtat al què hem vist fora de casa. S’ha de donar continuïtat a tot aquest joc i hem de tenir l’ambició de seguir guanyant el proper partit. Ara toca tranquilitat i a pel següent partit.”

Antoni Pinilla (16:06): “Toca tenir tranquilitat. La seguretat l’ha de transmetre els jugadors, l’equip està en bona línia i esperem que es tradueixi amb aquests petits detalls que comentem que son claus per aconseguir les victòries.”

Antoni Pinilla (18:11) (sobre el proper partit, l’Unionistas de Salamanca): “Serà un partit molt bonic davant l’Unionistas de Salamanca. És una ciutat futbolera, amb un estadi amb molta història… i serà un gran partit.”

Antoni Pinilla (20:10): “M’agradaria fer l’incís i posar en valor que vam acabar el partit amb: Alberto Varo, Pol Domingo, Montalvo, Oscar Sanz, Jaume Jardí… sis jugadors d’aqui, fets a la base i que és la gran diferència amb les darreres temporades. És un camí a seguir i molts equips que de la necessitat fan la virtud. No és una qüestió de convicció, però esperem que veient el gran nivell que mostren els de casa, puguin tenir oportunitats al primer equip.”

PUBLICITAT