#ComHoVeus? #18 | Celta B – Nàstic (0-1)

Victòria de prestigi del Nàstic al camp del líder que el permet consolidar-se en la zona de promoció d’ascens gràcies a un gol de Pablo Fernández. Antoni Pinilla i Carles Cortés analitzen el bon moment de l’equip amb quatre victòries seguides i el futur immedit que passa per un doble partit al Nou Estadi: diumenge 21 (12h) davant el Lugo i diumenge 28 (18.30h) contra Osasuna Promesas.

El minut a minut del Com ho Veus:

PUBLICITAT

Carles Cortés (0:30): “Hi ha victòries que són balsàmiques, hi ha victòries èpiques, hi ha victòries justes i, fins i tot, injustes. Hi ha victòries necessàries, hi ha victòries de prestigi, hi ha victòries inútils (aquelles de les últimes jornades quan no et jugues res). Hi ha molts tipus de victòries que ens defineixen moments de temporada.”

Carles Cortés (1:30): El Nàstic va aconseguir al camp del Celta Fortuna una victòria per a somiar. Després passarà el que hagi de passar, però com a mínim per somiar. Vam tornar a patir per una cosa bonica, per guanyar al camp del líder. No vam patir per allò tan horrorós d’intentar evitar el descens. El Nàstic ens fa patir per lo bo.

Carles Cortés (2:05): “A la jornada 19, final de la primera volta, estem amb 35 punts amb la permanència a tocar (són al voltant de 42 punts). Primer sempre la permanència, que no volem viure allò de la temporada passada. I està feta virtualment. Un cop assolit això a somiar. I Més, si veus que el Nàstic es consolida en zona de promoció d’ascens amb sis punts d’avantatge sobre el primer que no la jugaria. A quatre punts del primer classificat.

Carles Cortés (2:25):Ara és el moment dels jugadors. El Toni des de les primeres jornades assegura que tenim una bona plantilla. Doncs és el seu moment. És el moment del pas endavant dels jugadors, del rendiment col·lectiu, de ser protagonistes, de creure, de creixe’s, de dir “aquí estic jo i vull jugar en aquest equip sempre”. De millorar els seus números i les seves estadístiques. Els golejadors marcar gols, els assistents donar-los. Els de perfil defensiu de convertir-se en una muralla…

Carles Cortés (2:45): Ahh, i no patiu per una cosa jugadors. La gent hi serà. Sempre hi serà. Per això no patiu. I passareu de ser simples jugadors que van vestir la samarreta del Nàstic a convertir-vos en ídols. I dit tot això, a la jornada 38 passarà el que hagi de passar, però és el moment del pas endavant. I que aquella jornada ens tornem a sentir orgullosos d’aquest equip. Passi el que passi.

Antoni Pinilla (3:05): “Fa temps que els jugadors han fet la passa endavant des de fa jornades. Els jugadors han demostrat que ho tenien clar i que volen seguir el lideratge del cos tècnic i l’entrenador. Hem de veure continuitat a aquesta evolució.”

Antoni Pinilla (5:01): “Crec que el Nàstic ara mateix està en una situació que té consistència que sap el que vol, i si no passa res extrany o acabes primer o acabes en llocs de playoff. Les sensacions son molt positives.”

Antoni Pinilla (5:51): “Els jugadors ara mateix gaudeixen del patiment. Quan fas un partit com el de l’altre dia que era poc vistós, però has tret els 3 punts davant el lider i el context tant complicat que era… això vol dir que saps patir. S’ha de saber gaudir d’això.”

Antoni Pinilla (9:41): “El que se li ha d’exigir al futbolista és estar lluitant pels llocs de playoff. No demanant que siguis primer a la jornada 1.Per tant, l’equip ha de seguir en aquesta linia.”

PUBLICITAT