#ComHoVeus #22 | Nàstic – Real Unión (2-1)

El Nàstic de Tarragona aconsegueix una nova victòria davant la Real Unión de Irún per 2 gols a 1 i torna al liderat de la categoria 1 punt per sobre de la Ponferradina. Els gols de Joan Oriol i Alan Godoy van ser suficients per contenir un Real Unión que va presentar credencials per emportar-se algun punt del Nou Estadi, però els granes van saber aguantar el marcador. Carles Cortés i Antoni Pinilla deliberen sobre si s’hauria de proposar la renovació de Dani Vidal, com gestionarà l’equip el liderat i El proper partit, el Nàstic visitarà Las Llanas davant el Sestao, diumenge a les 18h de la tarda.

El minut a minut del Com Ho Veus?

PUBLICITAT

Carles Cortés (0:30): “Això que direm tot seguit ho escrivia durant la setmana passada. No té a veure amb el que ens ha deixat aquesta última jornada de lliga. Què vull dir? Doncs que no té res a veure amb el liderat, sinó que té a veure amb el camí. Allò que tan ens insisteix l’Antoni Pinilla.”

Carles Cortés (1:15): “Això que direm tot seguit té a veure amb la comunió que hi ha amb la grada. Sí, és veritat, algú pot dir que els resultats són la clau, però fins i tot en la ratxa negativa de set jornades sense guanyar (i eliminació de la Copa), ningú qüestionava res. Arribarem a bon port o no, no ho sé, però ha tornat aquella simbiosi entre equip i seguidors, que és el fonament sòlid d’un futur brillant.

Carles Cortés (1:40): “Per tot això, potser seria el moment de renovar l’entrenador, una manera molt clara d’anunciar que es creu en aquest projecte, com passa en molts clubs que tenen les coses clares i el camí ben definit. Dani Vidal té un contracte d’1+1. Aquesta i una més opcional. Si ell vol, que no sigui opcional, que sigui segura. Potser és el moment de posar aquesta opció damunt la taula. Creure en el projecte. Creure.”

Antoni Pinilla (2:30): “No estic d’acord amb el què dius, per què Dani Vidal no necessita cap empenta i que l’hagin de renovar inmediatament. Crec que els resultats parlen per si mateixos i hem d’esperar el què passa a final de temporada i allà decidir.. Ara no cal empentar des de baix i s’ha de creure en el projecte.”

Antoni Pinilla (7:10): “Hem comentat que moltes vegades no es puja per petits detalls. A mi no em diria res, jo vull com a mig o llarg termini.”

Antoini Pinilla (9:02): “És cert que un equip que vol pujar o marcar diferències ha de demostrar que pot guanyar quan jugues bé o malament. No es tracta que l’equip sigui un espectacle, però quan un equip és tant fiable i agafes un bon moment pots guanyar no fent un gran partit.”

Antoni Pinilla (11:15): “Petits detalls i la força que té l’equip i tothom suma els petits detalls cauen del teu costat. Ara és moment d’arribar ben posicionat al tram decisiu de la temporada i hi ha una vessant molt sòlida que tothom creu que aquest equip pot fer grans coses.”

Antoni Pinilla (12:10): “Pot aparèixer més tard la por a perdre. Quan ho tens a tocar, però encara queden molts partits encara i no ho tens a la butxaca. El que pot col·lapsar un equip és quan ho dones per fet i que fiquis encara més pressió i no es gestiona bé.”

Antoni Pinilla (15:50) (sobre el proper partit i les baixes de Varo, Nacho i Trigueros): “Els centrals que tens estan marcant les diferències. En aquesta situació, és una prova important per què entren dos jugadors que no han tingut aquell pes a l’equip. Entren dos jugadors que han de tenir la responsabilitat. El porter no em preocupa molt per què Parra em transmet confiança.”

Antoni Pinilla (18:08): “El cos em demana que els centrals siguin Dufur i Pol Domingo. No visualitzo una altre opció de forma directa que no sigui aquesta, sinó la solució seria endarrerir algú del mig camp.”

Antoni Pinilla (22:05): “Molt haurien de canviar les coses per què t’atrapi algun equip com Barça Atlètic o Arenteiro. Els altres equips si que els veig competint com la Cultural, el Deportivo i la Ponferradina et poden competir.”

PUBLICITAT