#ComHoVeus #22 | Sestao River – Nàstic (1-1)

El Nàstic aconsegueix un valuós punt tot i no brillar en el joc a Las Llanas davant el Sestao. Un gol d’Oscar Sanz a les acaballes del partit permet seguir sumant a un Nàstic que continua líder i manté l’aventatge respecte els seus perseguidors. Carles Cortés i Antoni Pinilla reflexionen sobre el moment de l’equip, sobre algunes de les jugades polèmiques del duel i com afrontarà l’equip els propers partits amb al visita del Teruel, diumenge a les 16h de la tarda.

El minut a minut del Com Ho Veus?

PUBLICITAT

Carles Cortés (0:20): “Avui toquen recordatoris. Res que no sapigueu però que a aquestes alçades és important tenir present… Primer recordatori: Els números. Queden 14 partits per acabar la lliga. 42 punts en joc. 7 partits a casa, 7 partits fora.”

Carles Cortés (0:40): “Tenim 46 punts. Amb 18 més, juguem la promoció. 6 victòries en 14 partits. Primer assegurem-nos això i després ja veurem el tema del liderat, perquè serà un final de lliga apassionant. Estarem allí i això és el més important. És una cursa de fons que requereix de paciència i sort, quan se la necessiti.”

Carles Cortés (1:20): ” Segon recordatori: La casa. Més enllà de l’estadística de la situació actual, més enllà del joc a Sestao, dels gols anul·lats, del possible penal, més enllà del Depor i la seva ratxa… Avui ens agrada veure que en el bloc del Nàstic, perquè es torna a demostrar que el grup és un bloc, poden ser protagonistes els jugadors de la casa.”

Carles Cortés (1:40): “Un dia destacarem a un i un dia destacarem a un altre, i avui toca posar en valor el nom de Dani Parra i d’Òscar Sanz. El primer amb les seves aturades, el segon amb el seu gol. Els dos nascuts el març de l’any 2000, a punt de fer 24 anys i, per tant, amb molts anys de futbol per davant. Més Varo, més Pol Domingo, més Montalvo, més Joan Oriol, més Marc Álvarez, més Jaume Jardí (que no és format al Nàstic, però és d’aquí). Més Dani Vidal, més Ivan Moreno, més Jordi Abella. Tot això, amb la gent de fora que ens ajuda a fer-nos grans fa un còctel boníssim. El Nàstic després de 24 jornades és líder. M’ENCANTA.”

Antoni Pinilla (4:55): “És bo el punt de Sestao. Mantens el lideratge il’aventatge amb els teus perseguidors i això sempre és positiu.”

Antoni Pinilla (5:57): “El resultat és conseqüència del caràcter i l’estat de forma de l’equip. Son 4 punts en els dos ultims partits tot i no fer un joc brillant i és un bon balanç.”

Antoni Pinilla (7:41): “Ahir era un camp dificil amb dos centrals diferents, un porter que tampoc és habitual i que van fer la passa endavant. Només amb el caràcter de l’equip et serveix. L’equip té recursos i vam veure Mula que va aportar coses diferents.”

Antoni Pinilla (9:02): “Que no apareguin Andy o Jaume Jardí és simptomàtic que l’equip no els està sabent trobar. L’equip ha de tenir regularitat en l’aportació ofensiva, independentment si apareix Andy o Alan Gody. La pulsió ofensiva de l’equip no ha de dependre de la inspiració d’un o dos jugadors.”

Antoni Pinilla (11:45): “No crec que l’equip tingui vertigen al liderat, son partits que potser no estàs tant brillant. El cor de l’equip no ha canviat però crec que els Godoy, Mula han de trobar el seu lloc.”

Antoni Pinilla (13:05): “Si tens una base sòlida i l’equip ha aconseguit solidesa defensiva, és pujar un punt que puguin aparéixer els jugadors importants i que l’equip tingui una marxa més per estar adalt.”

Antoni Pinilla (15:06): “No ens esperavem l’aposta per Iker Recio. No l’haviem vist ni a la posició de central, però l’entrenador i cos tècnic veiem quin és el nivell de jugadors. Si consideren que Recio té perfil de central, té aquesta versatilitat. No el coneixiem com una opció viable.”

Antoni Pinilla (17:35): “El teu èxit no depèn de decisions arbitrals, hi ha dies que et donen i que et treuen. El problema és quan ho fiques a l’equació. Quan depèn d’un detall tant minso pot ser a favor o en contra. No crec en conspiracions contra un equip en concret.”

Antoni Pìnilla (19:40): “Per mi el penal de Mula és un penal de VAR. Odio els penals de foto. Potser és per imprudència del que posa el peu on no toca. Els penals de foto no et permeten saber el context de la jugada o l’acció. El penal de Mula el podria haver xiulat amb el futbol actual. Ara bé, jo no el xiularia.

Antoni Pinilla (24:55): “S’ha de fer valdre que ets líder i que jugues contra l’últim i davant un equip que normalment pateix i és un bon moment per reivindicar el teu liderat. S’ha d’intentar mostrar la diferència entre el primer i l’ultim a aquetses alçades de temporada.”

PUBLICITAT