#ComHoVeus? #23 | Nàstic – CD Teruel (0-2)

Després de 9 partits consecutius, el Nàstic va caure al Nou Estadi davant el cuer, el CD Teruel per 0 a 2 en un mal partit dels granes. Un Nàstic que ja va patir a partir del primer gol en una alineació plena de canvis respecte al darrer partit davant el Sestao i que va marcar el transcurs del partit. Carles Cortés i Antoni Pinilla reflexionen sobre com pot afectar aquesta derrota, si els canvis en l’onze van perjudicar l’equip i com reaccionarà el Nàstic en la cursa per mantenir-se als llocs capdaventers abans de visitar l’Arenteiro, dissabte a les 16h de la tarda.

El minut a minut del Com Ho Veus?

PUBLICITAT

Carles Cortés (0:10): “Que tard o d’hora arribaria una derrota ho sabia tothom, però segurament no ens l’esperàvem contra el Teruel. Li llegia al Ruben, fidel al nostre programa, un tuit en aquesta línia i aquesta és la veritat. Per molt que tothom adverteixi abans del partit de la perillositat del rival, no esperes ensopegar contra el cuer de la categoria. Per molt que la Primera Federació sigui molt igualada i tothom pugui guanyar a tothom, no esperes perdre amb el Teruel.”

Carles Cortés (0:40): “De fet, ja ho advertia el profe Pinilla durant les darreres setmanes al Com ho veus? L’equip ha de fer un passet més. Ho va dir guanyant 2 a 1 al Real Unión i empatant al camp del Sestao. Suposo que avui ratificarà aquesta sensació. El Nàstic no estava jugant bé, però treia els resultats, que en el fons era l’important amb la situació actual a la classificació. Podeu recuperar el programa de la setmana passada i allí trobareu que li falta a aquest Nàstic. Bé, avui li demanarem que ho repeteixi.”

Carles Cortés (1:20): “Dit tot això, encara queda molt i la part alta està molt igualada. Que ningú es pensi que la Ponferradina, el Deportivo, el Barça Atlètic, la Cultural Leonesa i el Celta Fortuna ho guanyaran tot. Primer perquè jugaran partits entre ells (com nosaltres) i segon perquè un dia es toparan amb derrotes inesperades com la nostra. Seguríssim. No ens obsessionem amb les derrotes de la mateixa manera que no mostrem un excés d’eufòria amb els liderats. En la calma i tranquil·litat està la clau de tot, però cal millorar tot allò que no funciona.”

Carles Cortés (1:35): “L’únic que ha canviat respecte la setmana passada (només respecte la setmana passada) és que no som líders. La resta, tot igual. Els mateixos rivals.

Antoni Pinilla (3:36): “Crec que la idea i la consigna de l’equip era clara però crec que l’equip no va saber païr els gols del Teruel. Tots teniem al cap que havies de guanyar al cuer, però a la primera que vas encaixar, no vas acabar sent contundent on ho has sigut tota la temporada.”

Antoni Pinilla (5:20): “Sempre hem remarcat la igualtat de la categoria, vam veure un Teruel que era el cuer però que és dificil, malgrat que li costa definir partits i en dues ocasions et van saber esgarrepar. És un cop de realitat”

Antoni Pinilla (7:02): “Quan perds amb el cuer, has d’analitzar què és el que no fas bé i arrosegues en les darreres jornades.”

Antoni Pinilla (8:10): “De l’equip que va jugar la setmana passada a aquesta, va canviar tota la línia defensiva i el porter. Vas fer una revolució a Sestao i amb el Teruel també fas canvis al mig del camp. El mercat d’hivern el carrega el diable. Els fitxatges d’hivern son de rendiment inmediat i si l’incorpores és per què l’equip necessita un impuls. Quan vas bé, has de complir amb les expectatives.”

Antoni Pinilla (12:02): “Dani Vidal ha de redistribuïr rols dintre del vestidor es va veure ahir. Crec que Dani Vidal va penedir-se d’aquesta revolució que vam veure ahir. Els dos laterals no eren habituals i Godoy i Mula van ser canviats a la mitja part. Mirant-ho en perspectiva té un problema de redistribuïr els rols al vestidor. De vegades és més fàcil per un entrenador no fitxar.”

Antoni Pinilla (14:22): “Serà una feina complicada saber gestionar el vestidor i sobretot amb els nous fitxatges. Per què Mula i Godoy han arribat per ser importants, però quan tens un equip que funciona, és dificil gestionar-ho.”

Antoni Pinilla (16:12): “El partit d’Arenteiro serà molt dificil, per què dependrà molt aquest partit a nivell de sensacions i és perillós per què has anat gestionant la baixa de Pablo Fernández pel dia del Depor i a mi això, no m’acaba d’agradar.”

Antoni Pinilla (20:03): “Has de tornar a ser contundent en defensa i ser molt efectiu dintre l’àrea per guanyar al camp de l’Arenteiro. Amb un futbol més dinàmic sense Pablo, l’equip ha d’exigir-se tornar a la contundència defensiva i fer molt més en atac.”

Antoni Pinilla (21:11): “Pel que fa a la classificació, el Nàstic ha de mostrar seguretat en si mateix. D’aqui al final, qui acabi primer és qui sàpiga encaixar millor els cops. Hi haurà moltes victòries com les d’ahir del Teruel, els equips d’abaix treurà punts als de dalt. Hi haurà molta variació i el que estigui més estable per les variacions a la classificació, serà qui acabi sent primer.”

PUBLICITAT