#ComHoVeus #25 | Nàstic – RC Deportivo (1-1)

Nàstic i Deportivo ens van deixar un dels partits de la temporada amb un ambient de luxe. Gairebé 14.000 persones van omplir el Nou Estadi Costa Daurada en un partit de superior categoria. Un gol de Malla a la represa de la segona part avançava als gallecs però un cop de cap de Pablo a deu minuts del final feia esclatar el Nou Estadi i repartia l’empat entre els dos equips. Carles Cortés i Antoni Pinilla reflexionen sobre com afectarà aquest empat i l’ambient d’ahir lal tram final de temporada, els noms propis del partit i quin és el futur inmediat de l’equip.

El minut a minut del Com Ho Veus?

PUBLICITAT

Carles Cortés (0:20): “Si algun dia us pregunten o us pregunteu què vol dir sentir-se orgullosos del vostre equip, penseu en el Nàstic-Depor. Per norma general, us sentiu exhultants quan guanyem, quan fem una gesta o quan aconseguim un ascens. Són els dies que lluïm més que mai els nostre colors. No tingueu cap dubte que el Nàstic-Depor també se suma a un d’aquests dies. Cert, no vam guanyar, però tothom es va sentir orgullós del Nàstic.”

Carles Cortés (0:40):”El Nàstic Va tornar a demostrar que és aspirant a tot. Després arribarà o no, però va ser intens contra el conjunt gallec, va crear ocasions de gol, va lluitar fins el xiulet final de l’àrbitre i, per a mi, el més important, vam tornar a veure aquella comunió entre equip i afició. Són els fonaments del futur. Tècnicament i tàcticament ara ens explicarà l’Antoni Pinilla.”

Carles Cortés (1:20): “En les últimes hores m’he escoltat els 15 minuts i 17 segons de la roda de premsa de no presentació de Dani Vidal. Perquè quan va agafar l’equip la temporada passada no se’l va presentar oficialment. La seva primera roda de premsa va ser un dimecres 1 de març, abans de rebre a la Real Sociedad B.”

Carles Cortés (2:40): “Si teniu una estona reescolteu-lo. Tinc la sensació que ha posat aquest grup on ell va dir (més enllà del resultats). Parlo de rendiment individual i col·lectiu més enllà de guanyar, empatar o perdre. Parlo de la comunió amb l’afició. Parlo de sentiments. Molt poques vegades, segurament ens sobren dits a la mà, les promeses o voluntats o intencions d’un entrenador el dia de la seva posada en escena, s’acaben complint d’una manera tan exacta. En contra de l’opinió del Toni, deia fa unes setmanes apuntava la necessitat d’assegurar el seu futur al Nàstic. Per contracte depèn de jugar la promoció d’ascens…”

Antoni Pinilla (5:11): “Ahir va ser un premi per tothom. Veure l’estadi, la il·lusió que hi havia i és un premi que s’han guanyat els jugadors, el cos tècnic i és un premi a un partit que l’equip va intentar guanyar.”

Antoni Pinilla (6:09): “Veurem què fa l’equip d’aqui a final de temporada, però ahir el Nàstic va demostrar que està a l’alçada d’equips de la magnitud del Depor i ahir qui va demostrar que mereixia guanyar era el Nàstic. Em va agradar molt la primera part, tot i que crec que per posar una mica d’aigua al vi, m’hagués agradat que després de l’empat, haguessim anat a més com va voler fer Nacho.”

Antoni Pinilla (7:39): “Em va mancar que els jugadors fessin un pas endavant, llevat de Nacho i Mula em va faltar una mica més d’anar a pel partit. Això és l’únic que puc posar una mica d’aigua al vi, a l’equip li va faltar anar cap endavant. “

Antoni Pinilla (11:40): “A mi em va agradar molt com va sortir l’equip i l’empenta que va mostrar el Nàstic. Amb intensitat, amb empenta… i es mereixia més. Barreño va fer arturades de molt mèrit però l’equip va entrar molt bé. El costat negatiu? Com va entrar l’equip a la segona part. No és el primer cop que l’equip rep gols a la represa. L’quip no entra bé a les segones parts. Son 5 gols aquesta temporada després de començar la segona meitat.”

Antoni Pinilla (14:40): “Tenia dubtes en les 3 posicions d’atac. Penso que Mula era un d’aquests jugadors fixes per la seva experiència al futbol professional, a Segona Divisió A i ja vam veure el què va aportar. Andy, tenia dubtes després de quedar-se fora contra l’Arenteiro i Marc Fernández va entrar gràcies al premi del gol d’Arenteiro i s’ho mereix.”

Antoni Pinilla (15:36): “Per mi Joan Oriol és un jugador que t’aporta aquest bagatge. Llegia un article del Diari de Tarragona de l’experiència dels jugadors del Depor com Lucas Pérez… però Joan Oriol va fer un partit extraordinari. Crec que si parlem d’un nom propi pel què suposa. Per què refrenda la comunió entre l’equip, afició… jugador de la casa, que porta molts anys i és el capità. M’agrada ressaltar-ho.”

Antoni Pinilla (17:06): “Pablo va estar on havia d’estar. Ell és un jugador que podria estar perfectament estar a qualsevol equip de Segona Divisió A. Em falta que estigui més cops on li toca estar i crec que de vegades baixa molt a rebre a ajudar l’equip i per mi, m’agradaria que hi fos com va ser ahir.”

Antoni Pinilla (18:36) (sobre la baixa d’Oscar Sanz): “Per mi Borja és un fixe i ja vam veure per què és titular indiscutible. La baixa d’Oscar Sanz és sensible i pensant en l’equip… a mi m’agradaria veure un millor Montalvo que el d’ahir. Veurem què fa Dani Vidal, però després de perdre una mica el seu lloc, em va mancar que Montalvo fes les concessions que va fer ahir amb pilota. Ha de ser un jugador important.”

Antoni Pinilla (20:56): “Hi ha aspirants i aspirants, i el Nàstic ho és. El Depor sabem per què ho és: estructura de club, afició… però el Nàstic va demostrar que és un clar aspirant. Vaig obrir la classificació quan vam rebre el gol i per mi la bretxa s’hagués obert per què el gol suposava un cop després de veure l’ambient que havia i que t’hagués guanyat el Depor… hauria sigut un cop dur.”

Antoni Pinilla (22:54): “Ara és el moment de tenir calma.L’equip arriba bé després d’aquest partit, s’ha refet molt bé del cop del Teruel a casa.”

PUBLICITAT