#ComHoVeus #26 | Cornellà – Nàstic (0-0)

El Nàstic suma un empat sense gols al Stage Front Stadium davant el Cornellà. Un partit amb alternatives però que cap dels dos equips va acabar saber aprofitar les seves opcions per emportar-se els 3 punts. Malgrat l’empat, els equips capdavanters de la taula tampoc van sumar i mantenen els granes a la lluita. Un Nàstic que no va estar sol, més de 1200 aficionats van conformar la Marea Grana al Stage Front Stadium marcat per la il·lusió que genera l’equip. Carles Cortés i Antoni Pinilla debaten sobre el calendari que li queda a l’equip, sobre si és bo l’empat i com s’augura el partit el proper diumenge a le 20h del vespre davant Unionistas de Salamanca.

El minut a minut del Com Ho Veus?

PUBLICITAT

Carles Cortés (0:20): “Les famoses últimes 10 jornades. Com ho van ser les famoses 10 primeres.
30 punts en joc per assegurar-nos 10 i jugar la promoció d’ascens. Tenim 51 punts. Amb 10 més, juguem la promoció. 4 victòries en 10 partits.”

Carles Cortés (0:40): “Això de ser primers, ja veurem. Potser amb 72 ets campió. El Nàstic hauria de fer 21 punts de 30. O sigui, 7 victòries en 10 partits. Però això seria agobiar-se… Segurament tot plegat pot dependre dels duels directes”

Carles Cortés (1:10): Una cosa, una cosa… Diumenge a les 20h Nàstic-Unionistas al Nou Estadi. Que no serveixi d’excusa el que diré per quedar-se a casa, però no té cap sentit que aquest partit es jugui diumenge a les 20h. Els clubs estan exposats a un fals ingrés televisiu. Això no és la Primera ni la Segona Divisió on els diners televisius són importantíssim. Això és Primera Federació. L’antiga Segona B. Els clubs estan segrestats per un fals contracte televisiu. És allò que vam celebrar tant en el seu dia però que hem vist que és una mica mentida tot plegat. I molta gent va picar…

Antoni Pinilla (3:58): “D’aqui al final es perdran molts punts, als equips d’adalt els costarà puntuar… i el Depor tampoc va puntuar amb un Sabadell amb bona dinàmica. Els equips d’abaix s’ho estan jugant tot i resulta dificil puntuar.

Antoni Pinilla (4:58): “L’empat a Cornellà és bo si guanyes a casa. Però això vol dir el que costa aquesta categoria. L’equip va mostrar la consolidació a nivell defensiu, la fiabilitat que té i per aqui és on s’ha de construir el final de temporada. S’han d’aprofitar els recursos d’aqui a final de temporada i era un partit per deixar la porteria a zero i aprofitar les que tinguessis.”

Antoni Pinilla (7:08): “Ja podem mirar de reüll els altres rivals malgrat que tens molts fronts oberts. Son 5 equips que hi son a la lluita. Podem mirar fins la Cultural que, malgrat porti temps sense guanyar encara tindria possibilitats amb una bona ratxa. Primer, assegurar la promoció i després somiar.”

Antoni Pinilla (9:18): “Tot serà dificil. El calendari no és fàcil però és més adient pensar en els següents partit i l’equip porta un parell de partits sense guanyar i bé faria en continuar la ratxa a casa i després ja veurem. A casa els partits seran amb rivals amb és opcions però les sortides son molt complicades.”

Antoni Pinilla (11:18): “El partit davant el Cornellà era un partit d’eficàcia i eficiència, el Nàstic va tenir opcions per fer mal, però tenies el risc que és un equip que si marca un gol, és dificil remuntar. Malgrat tot, el Cornellà també va tenir opcions per emportar-se els 3 punts amb dues ocasions clares.”

Antoni Pinilla (13:18): “Vam veure un Godoy entre línies, pressionant adalt, però que vam veure com a la mitja part, Dani Vidal va voler donar un caire diferent. Estem veient un Dani Vidal molt més intervencionista per les variants i possibilitats que té. Crec que es poden combinar les opcions de Godoy i Marc amb Andy i Concha.”

Antoni Pinilla (15:18): “A mi m’agrada més l’estil de jugador com Andy Escudero, entre línies i que puguin estirar els laterals. Ara mateix ens poden oferir moltes possibilitats i que li permeten al cos tècnic en canviar les coses a la mitja part. És més important com acabem que com comencem. Vam veure un estil més directe que combinatiu.”

Antoni Pinilla (17:26): “Gorka ho té dificil per què ara mateix amb la configuració de l’equip… la primera alternativa en la posició de Pablo és Godoy. Gorka pot entrar com una tercera opció com a davanter però pot ser un paper residual. El que passa que podria ser decisiu amb una rematada, amb un cop de confiança… per mi és un perfil més util que d’altres jugadors.”

Antoni Pinilla (20:18): “Per mi l’horari no és massa bo sent diumenge a les 20h. M’havia acostumat a veure el partit a les 12h, a les 17h… però en aquesta categoria no té sentit fer horaris tant divergents entre si. La gent vol veure el seu equip.

Antoni Pinilla (21:18): “Serà un final de temporada apassionant. S’ha ficat el Barça Atlètic i s’ha posat en la lluita com tots els rivals.”

PUBLICITAT