#ComHoVeus #28 – Nàstic – Fuenlabrada (1-0)

El Nàstic de Tarragona encadena la segona victòria consecutiva i torna al camí del triomf a casa davant el Fuenlabrada amb un solitari gol de Jaume Jardí. Amb aquest resultat, el Nàstic afiança la tercera plaça i cada cop té més a prop els llocs playoff a falta de 7 jornades. Carles Cortés i Antoni Pinilla debaten sobre la dinàmica positiva de l’equip, la visió d’aqui a final de temporada i els punts que serien necessaris per assolir l’objectiu abans del proper partit diumenge a les 16h de la tarda al camp del Tarazona.

El minut a minut del Com Ho Veus?

PUBLICITAT

Carles Cortés (0:20): “És un gran equip, és molt sòlid, és un equip molt competitiu. I ho demostrarà d’aquí a final de temporada. Quan algú podria a ver començat a tenir dubtes (després de la derrota contra Unionistas) el Toni ens va deixar clar que calma i tranquilitat. Que si ens oblidàvem de l’entorn i seguíem fent el que s’havia fet fins el moment durant la temporada, no hi hauria problemes. Dit i fet, dos partits, dues victòries, zero gols en contra, sis punts. L’equip sap què ha de fer i com ho ha de fer si està centrat.”

Carles Cortés (0:40): “Una altra cosa és l’estil, el joc. Aquí segurament algú podria obrir un debat. No deixa de ser el que hem vist moltes vegades també durant la temporada, però pensant en la promoció d’ascens veurem si dóna per assolir la gesta de l’ascens. No demanem floritures, però segurament aquí està el tema de la setmana. Ara tothom vol guanyar costi el costi, sigui com sigui, pugui com pugui.”

Carles Cortés (1:20): No m’oblido, no m’oblido. Excel·lent l’homenatge a Santi Coch. Excel·lent per al club. Excel·lent. Deure fet, deute eixugat. Valero i Santi tenen el seu merescut reconeixement. Però no s’hauria de quedar aquí. Un altre dia ja obrirem el melonet dels reconeixements, perquè hi ha altres persones que també han fet gran aquesta institució. Un altres dia, un altre melonet. Avui, excel·lent per al club amb Santi.

Antoni Pinilla (1:45): “Hem recordat aquesta setmana que hi ha hagut un homenatge pel Santi aquesta setmana merescut, just i el club està bé que reconegui la gent que ha fet història al club.”

Antoni Pinilla (4:35): “Estem molt a prop de jugar la promoció d’ascens. A partir d’aqui, t’has de centrar en ser ambiciós i la sensació és que jugar d’aquesta forma o mentalitat s’ha d’exigir una mica més. Ha d’intentar que aquests 7 partits ha de donar una volta més per lluitar el primer lloc.”

Antoni Pinilla (6:16): “Ara has de posar el focus en el primer lloc i intentar lluitar-ho fins al final, és dificil per què Depor i Barça Atlètic tenen millor situació però si no arribes, arribaràs al tram final de temporada i en la hipotètica promoció amb bones condicions.”

Antoni Pinilla (7:28): “L’equip té una identitat molt marcada. Només ha rebut 18 gols en lliga i ja hem vist l’estil de joc que desprèn l’equip. Ahir si que és cert que marques el gol i et vas confiar. Vas cedir la pilota a la segona part i una hipotètica jugada hagués fet perillar el resultat per què quedava poques ocasions. Has d’intentar tancar el partit amb un segon gol per què sempre quedes en risc d’empatar el partit.”

Antoni Pinilla (11:28):”Vam veure a Pablo suplent, però Godoy no va acabar d’arrencar, el vaig veure barallant-se amb el món i no focalitzant-se en el que hauria de fer. El titular per tothom és Pablo Fernández i tot i no jugar ahir, és clar que és un fixe.”

Antoni Pinilla (12:22): “La linia defensiva és sota, cavall i rei. Els entrenadors els agrada tenir continuïtat en l’estructura i la linia defensiva i el porter és intocable. Tant de bo segueixin en aquesta linia defensiva i ahir ho van tornar a demostrar que son top a la categoria.”

Antoni Pinilla (14:42): “Moltes coses a destacar: Montalvo, necessitavem una passa endavant després de la lesió d’Òscar Sanz i s’ha refet d’aquesta situació. Borja Martínez és inqüestionable per l’entrenador i l’equip i Gorostidi no m’acaba de rutllar en aquella posició de mitja punta.”

Antoni Pinilla (sobre el proper rival, el Tarazona) (18:35): “Recordo el partit de la primera volta, han canviat molt les coses i l’equip s’ha consolidat a la part alta i competint com voliem que ho fes l’equip. A mi em va agradar molt el Tarazona quan va venir al Nou Estadi i va plantejar un partit molt complicat. Li demanem a l’equip que estigui allà fins al final.”

Antoni Pinilla (20:46): “Està clar que encara has d’anar a León i tens rivals complicats. Ara si m’agrada fer números a final de temporada i has de pensar en els rivals, fer números i apretar al màxim les opcions per la primera plaça. Veurem què passa i que pugui canviar setmana a setmana. Tant de bo sigui de forma positiva per l’equip.”

PUBLICITAT