#ComHoVeus #29 | SD Tarazona – Nàstic (1-0)

Es trenca la ratxa positiva de victòries del Nàstic al camp de la Sociedad Deportiva Tarazona per la mínima, per 0 a 1. Mal partit dels granes amb molt poques opcions de cara a porteria rival i que s’allunyen de la primera plaça que ostenta el Deportivo de la Coruña a 6 punts. Carles Cortés i Antoni Pinilla valoren el partit de l’equip, com s’hauria de gestionar i assegurar els llocs playoff i com s’augura el pròxim partit al Nou Estadi davant el Celta Fortuna el proper diumenge a les 12h del migdia.

El minut a minut del Com Ho Veus?

PUBLICITAT

Carles Cortés (00:20): “És allò de l’expectativa-frustració i la gestió dels moments. Dels bons i dels dolents. Els últims dies varies persones m’han preguntat com ho veus? (mai millor dit) L’equip entre els millors, les últimes jornades, la possibilitat de ser primers, la promoció… Tot plegat dona per fer pronòstics. És la llei de futbol. Però a tothom li dic el mateix: no sé com acabarà l’equip, l’únic que em preocupa és l’expectativa-frustració que es pot crear al voltant del Nàstic. Segurament perquè si no pugem em costa interpretar quin serà el futur immediat, perquè tot em genera dubtes…”

Carles Cortés (00:40): “I dit i fet, perquè a Tarazona el Nàstic va fer un mal partit. No hi ha més. Mal partit. I aleshores tot aquell globus que s’anava inflant de sobte es desinfla. Expectativa-frustració. És la llei del futbol. I és que l’equip de Dani Vidal està fent una gran temporada amb uns números extraordinaris que conviden a la gent a ser optimista i a tenir màxima il·lusió. Ser primers, ara és més que complicat, però la competició ens dona la possibilitat de jugar la promoció. I no podem desinflar-nos per no ser primers. De fet tot el contrari, hem d’intentar arribar a la promoció amb màxima intensitat perquè no serà gens fàcil.”

Carles Cortés (01:10): “I tot això ho dic més per l’experiència acumulada que no pas per les virtuts o els defectes actuals, que per això ja està el Toni. I és que segurament “los más viejos del lugar” ja estem acostumats a tot això perquè ho hem viscut altres vegades.”

Antoni Pinilla (03:09): “Sabiem de la dificultat que hi havia de l’ascens directe. Hi ha un rival que està per sobre i el potencial que tenia econòmic, com a club… el Deportivo està a un altre nivell. Crec que això no desmereix el teu nivell, l’equip ha estat en posicions capdavanteres i és el que haviem de demanar l’equip com a mínim. Crec que és normal que la realitat et porta a preparar pensant per entrar al playoff. El nivell el Depor no ha de desvirtuar el teu anàlisi per què la temporada està sent bona.”

Antoni Pinilla (06:24): “La trajectòria del Tarazona feia pensar que seria un rival complicat en les darreres jornades. No em va fer el pes la reacció de l’equip. L’èquip va tenir temps per reaccionar i no va xutar a porteria després del gol. L’equip estava jugant bé però l’equip no va reaccionar.”

Antoni Pinilla (08:11): “L’equip està construit des de la solidesa defensiva, no des de la rauxa ofensiva. S’ha basat en la contundència defensiva que l’ha rendibilitzat el màxim els resultats. El Nàstic és un equip competitiu però quan reps un cop, no acabes tenint la capacitat de fer un partit molt diferent. No es pot tenir tot. Has construït un equip molt sòlid, amb números excel·lents defensius, però que falta contundència adalt.”

Antoni Pinilla (10:36): “Borja Martínez és el pal de paller del mig del camp. Ens va sorprendre que no jugués però qui millor coneix les sensacions dels jugadors és el cos tècnic. A Gorostidi l’estan premiant suposem per les bones sensacions del dia a dia. Gorostidi i Montalvo són jugadors de garanties, però tot fa pensar que Borja continuarà sent titular d’aqui a final de temporada.”

Antoni Pinilla (14:27): “Aquest equip mereix la confiança de l’afició, la seguretat que ho intentarà fins al final i que la gent estarà darrera l’equip com sempre.”

Antoni Pinilla (15:07): “Els entrenadors i tècnics han de treballar com es senten còmodes. La trajectòria del Dani buscava ser un equip molt sòlid, molt treballat i molt intens i a partir d’aqui, assolir objectius. El propi cos tècnic i Dani Vidal han donat aquest nivell i quan vols construïr un equip d’aquest perfil, és de feina notable.”

Antoni Pinilla (18:38): “Tot passa per fer un bon partit davant el Celta Fortuna, és un equip amb molta rauxa ofensiva però és vulnerable en defensa i el Nàstic ha de saber portar el partit. És un partit on la gent és conscient que es pot assolir l’objectiu playoff.”

Antoni Pinilla (19:32):”Si em dones a escollri, prefereixo jugar abans que el Depor. Tot i així, confio que l’equip faci un bon partit i l’equip pugui treure els tres punts. Per mi és complementari el que passi a Riazor dissabte.”

Antoni Pinilla (21:02): “El més important, és arribar a playoff en bona dinàmica, més que estar en bona posició. És perillós afrontar un playoff quan et quedes a prop de l’ascens directe i hi ha equips que arriben amb totes les llums a la sisena plaça de playoff en millor dinàmica que una segona plaça.”

PUBLICITAT