#ComHoVeus? #37 | AD Ceuta – Nàstic (2-2)

El Nàstic surt viu de Ceuta després d’anar dos cops per darrera amb doblet de Rodri Rios. Els gols de Alan Godoy i Gorostidi donen premi a un partit competitiu de l’equip i va trobar un bon resultat per afrontar la tornada tot per decidir al Nou Estadi Costa Daurada. Carles Cortés i Antoni Pinilla debaten sobre la competitivitat de l’equip, com va afrontar el partit l’equip i les conclusions del primer assalt de les semifinals del playoff.

El minut a minut del Com Ho Veus?

PUBLICITAT

Carles Cortés (0:20): “Potser no vam tenir la mateixa seguretat defensiva que hem vist durant la temporada regular, però vam tenir més capacitat golejadora (Logroñés, Sanse, Barça Atlètic). L’objectiu del Nàstic era tornar de Ceuta amb l’eliminatòria viva. I ho va aconseguir. Potser les senyes d’identitat van canviar una mica, però el més important és que l’equip de Dani Vidal té la possibilitat de decidir l’eliminatòria a Tarragona.”

Carles Cortés (0:40): “Això és una promoció d’ascens i aquí estan els millors com un davanter que es diu Rodri Rios i et fa dos gols. Però el Nàstic va saber gestionar molt bé el gol inicial en contra, no es va enfonsar enrere com havia passat alguna vegada i, és més, va tenir la capacitat de reacció dues vegades. Una mica més i remunta el partit per primera vegada. 2 a 2 a Ceuta no sé si ho hauria pronosticat massa gent per tot allò que ens ha ensenyat l’equip durant la temporada. Aquí no es guanya de carrer.”

Carles Cortés (1:20): “Ara la tornada, m’arriscaria a dir, però no ho diré que serveix no marcar. Però no diré que serveix el 0-0. Tampoc caldria anar tan al límit. Serveix un gol. Un gol. Un. Com contra l’Arenteiro a casa i allí, com contra el Barça Atlètic, com a Teruel, com a Lugo, com al camp del Celta Fortuna i al Nou Estadi contra el conjunt gallec, com a Ponferrada, com contra el Tarazona i també el Rayo Madadahonda. Si és que coneixem perfectament el camí.”

Carles Cortés (1:40): “I el que més m’agrada i una vegada més li dóna la raó al que ens ha anat explicant el Toni al Com ho veus: és un equip competitiu. Ho va dir a la victòria i a la derrota. A les ratxes boníssimes i a les dolentes. Competitiu. Queden 3…”

Antoni Pinilla (2:42): “És una victòria que resumeix la temporada. L’equip ha sigut competitiu, ha tingut regularitat acabant 2on, el partit del Johan Cruyff… l’equip va arribar a un bon nivell competitiu i ho va demostrar.”

Antoni Pinilla (3:24): “És un bon resultat. Depens de tu i és un resultat que en cas d’empat, et classifica. És una situació positiva per com es va donr el partit. Rebre un gol en contra, una fase tranquil·la que passen poques coses, el golàs de Godoy… i arriba l’expulsió que canvia la dinàmica del partit.”

Antoni Pinilla (6:24): “A playoff és un altre nivell i hi han jugadors de la qualitat de Rodri Ríos. L’equip va tenir capacitat de reacció i vam dir que una de les situacions que havia de resoldre l’equip era refer-te d’un resultat en contra. En dues situacions per darrera al marcador et vas poder refer. L’equip va demostrar capacitat de reacció, paciència… i aquest punt de resoldre situacions en contra.”

Antoni Pinilla (11:24): “Em va agradar que l’equip reaccionés arran de l’expulsió. Si hi ha una situació que l’equip contrari es queda amb 10, has d’aprofitar aquesta aventatge per tenir un millor resultat. L’equip va voler capgirar la mentalitat.”

Antoni Pinilla (12:24): “Marc Fernández és garantia. Però si analitzes l’equip: Godoy i Pablo davanters. Jaume Jardí a banda cambiada i Marc Fernández a l’esquerra… jugues molt cap a dins. Els laterals no donen profunditat per la seguretat defensiva, però en la tria dels jugadors, Marc Fernández et dona experiència però no tens jugador per fora.”

Antoni Pinilla (16:04): “El 0 a 0 és una arma perillosa. L’equip contrari t’ha de fer gol, però quan tens una eliminatòria, necessites guanyar el partit. Del contrari se’t genera un caldo de cutliu que pot entrar-te totes les pors.”

Antoni Pinilla (21:04): “Amb el risc que pot tenir el Ceuta, crec que si el Nàstic manté el nivell, pot fer molt mal a la tornada. Per això, has d’anar a buscar. De bon començament, la mentalitat ha de ser buscar el rival sense perdre el cap. El plantejament anar a guanyar i evitar una possible pròrroga.”

PUBLICITAT