#ComHoVeus #40 | Nàstic- Màlaga(2-2)

No ha pogut ser. El Nàstic es queda a les portes de tornar a Segona Divisió A amb el final més cruel. Els granes, deixant-ho tot sobre el terreny de joc, amb un home menys durant mitja hora i fent tots els mèrits possibles, no han esdevingut suficients per la victòria grana a un segon del final del partit. Carles Cortés i Antoni Pinilla reflexionen sobre el no ascens i el futur del Nàstic.

El minut a minut del Com Ho Veus?

PUBLICITAT

Carles Cortés (0,03): “El programa habitualment el publiquem els dilluns, però aquesta setmana no era possible. Ni dilluns, ni dimarts, ni dimecres. Necessitàvem temps per assimilar-ho tot. Primer (i per a mi el més important) el no ascens, la crueltat futbolística de veure’t a segona divisió i que tot s’esfumi en una acció a uns segons del final. Sincerament, va ser el cop més dur que hem viscut mai amb el nàstic. Supera a qualsevol altre”.

Carles Cortés (1,27): Hem valorat, hem reflexionat, hem analitzat i els dos coincidim que hi ha coses que se’ns escapen de totes bandes, que no tot és blanc ni tot és negre. I la conclusió ha estat que (Esteve, confesso una reflexió nostra que tenim al whatsapp) penso que hem d’anar explicant els fets i no fer massa judicis en la mesura del possible”.

Carles Cortés (2,28): “Estic segur que la direcció esportiva està treballant, però necessito que m’ho expliquin. És que fa molt de temps que no sentim a Sergi Pares, massa. Ara mateix, i us ho dic sincerament, m’importa un autèntic bledo si l’àrbitre del partit contra el Màlaga xiula segona l’any vinent o l’envien cap a casa. M’importa un bledo. M’importa 0 si l’inhabiliten o el porten al pròxim mundial. No em traurà el disgust. Jo vull saber que estem confeccionant un nàstic que hi tornarà, que estarà ben dirigit, que tindrà uns jugadors que en el moment clau tindran el record del partit contra el Màlaga i es tornaran a deixar la pell. No cal esperar al 30 de juny, jo vull renovar el carnet de soci, perquè el continuaré renovant”.

Carles Cortés (3,57): A mi no m’agraden els insults, les agressions verbals ni les amenaces per molt que et juguis esportivament o econòmicament. I no es poden justificar de cap de les maneres. A mi no m’agrada que algú dels meus tiri pilotes al camp per perdre temps. És contraproduent, ni monedes, encara que no toquis a ningú. A mi el que més em preocupa és el futur. El deu de juliol hi ha junta general d’accionistes. Després de la renúncia de Josep Maria Andreu a la presidència serà interessant veure cap a on va aquesta institució.

Antoni Pinilla (5,03): “Va ser dur de pair, va ser esfereïdor el silenci amb el qual es va quedar l’estadi i la sensació que estàvem vivint una autèntica mala nit. Una nit que recordarem durant molt de temps perquè s’havia posat tot molt difícil, però semblava que l’esforç de l’equip, la intensitat, la tenacitat de l’equip ens portaria a segona divisió i bo al final tot va abocar en un autèntic drama”.

Antoni Pinilla (7,57): “El nàstic jo crec que inclús passant el que va passar l’altre dia jo crec que és un equip que passarà a la història, és un equip que ha fet una temporada extraordinària i que l’únic que pots valorar quan valores la temporada d’aquest equip és que han fet tot el que calia per pujar”.

Antoni Pinilla (11:45): Aquest equip després del partit del Màlaga del dissabte s’aixecarà si es manté la tranquil·litat i l’aposta per aquest bloc. Jo crec que estarà en disposició la temporada vinent de tornar a estar un altre cop. El dissabte pensàvem que no ens aixecarem d’això. L’equip, el club… costarà molt perquè el desencís va ser brutal. Però quan comences a pensar una mica més en fred, jo crec que això ens ajudarà a la temporada que ve si mantenim la tranquil·litat i es manté el bloc i la gent treballa com aquesta temporada tenim l’exemple del que cal per pujar, s’ha fet aquesta temporada, si seguim aquest camí, l’equip la temporada vinent estarà en disposició un altre cop”.

Antoni Pinilla (17,10): “Em sembla una cortina de fum la dimissió del president perquè no implica res a nivell funcional del club, una cortina de fum el dir que anirem a la justícia esportiva perquè sabem que no és veritat, que anirem fins al final i sabem que no és veritat. Una cortina de fum que tapa que hi ha una frustració tremenda perquè no s’assoleixen els objectius esportius però sobretot perquè hi ha un tema econòmic que són 11 milions d’euros que estan en joc”.

Antoni Pinilla (23:30): “Jo crec que el principal capità que té aquest club es va veure el dissabte, es va veure el dia del Ceuta. Té una capacitat de mobilització increïble, la gent està amb el club, vol viure un altre cop un club a segona divisió, a la màxima categoria, perquè no somiar. La gent està amb el nàstic, però em preocupa tot això que es fa per tapar una mica”.

Antoni Pinilla (33,20): “Com a missatge final: positiu, perquè no diguin que som negatius. Felicitació als jugadors, felicitació al cos tècnic, felicitació a tot el que forma part de l’estructura esportiva del Nàstic, perquè aquesta temporada s’han fet molt bé les coses. Felicitació a la afició per com ha donat suport a l’equip el dia del Ceuta i sobretot el dia del Màlaga també, a les bones i a les dolentes i esperar que el futur sigui millor. I jo penso que el futur serà millor”.

PUBLICITAT