#ComHoVeus? #7 – Nàstic – Ponferradina (0-0)

L’empat al Nou Estadi contra el segon classificat permet al Nàstic mantenir-se líder del grup amb dos punts d’avantatge respecte els perseguidors: Ponferradina i Real Unión. Antoni Pinilla i Carles Cortés reflexionen sobre el partit, l’estil de joc i les opinions post partit de tècnic i aficionats. Diumenge vinent (12h) el Nàstic vista el camp del Fuenlabrada.

Els moments clau del Com Ho Veus?

PUBLICITAT

Carles Cortés (0:05): “No vaig veure el partit del Nàstic. Us puc explicar el 4de9 amb folre i pilar de la Vella, . No us ho puc explicar per què no vaig poder recuperar el partit per televisió. Això no deixa de ser la Segona B.

Carles Cortés (2:30): Això si, ho he llegit tot. He repassat les cròniques, els resums de dos minuts… Ara mateix tinc un còctel de sensacions del partit i m’he tornat “lelo” per saber si el Nàstic va agradar o no va agradar. Si un punt és bo, si ells volien empatar… moltes reflexions diferents després del partit. “No he patit gens.” “Va faltar un arreón final…” Ens encanta el futbol per coses com aquestes. El meu resultadisme no canvia: líders i porteria a zero. 7 gols en 7 partits, igual que la Ponferradina, seguim líders amb la mateixa dinàmica.

Antoni Pinilla (2:50): Jo vull tancar el focus. Per què si que és cert que hi ha hagut una frenada respecte als altres partits, però si que és cert que havia de passar el tallar la ratxa de resultats. És cert que el partit va tenir clarobscurs, però m’agafo a les coses positives.

Antoni Pinilla (4:00): L’equip va passar una prova de qui va tenir el ritme. Va ser un partit igualat, porteria a zero i potser va faltar la rauxa ofensiva però la lectura positiva que no es perd per què l’equip continua en una gran linia defensiva. Em quedo amb lo positiu.”

Antoni Pinilla (5:00): “Si fas les coses amb criteri en aquesta categoria, acaben surtint les coses bé. Segons qui li agradaria que l’equip fos d’una altre forma, però l’equip que tenim aquesta temporada té una idea clara. Com estem veient fins ara, pot competir.”

Antoni Pinilla (7:30): “L’equip fa moltes coses bé, però també coses a millorar. Això és sa i bo per l’equip per què fa que vulgui millorar partit a partit.”

Antoni Pinilla (9:11): “Quan deixes porteries a zero no son males notícies. Hi ha entrenadors que pensen que no sempre pots estar inspirat en atac. Sino pots guanyar sempre és millor treure un punt que no treure’n cap.

Antoni Pinilla (9:30):Hi ha una màxima al futbol: si vas a empatar, perds, que és una cosa que feiem en temps passats.”

Antoni Pinilla (10:25): “Hem de millorar el conformisme. Que al minut 88 a casa o fora de casa, no hem de fer bo els empats. S’ha de treballar en què l’equip no es conformi amb un empat. És treballar per què l’equip no es conformi mai. Així envies missatges a l’afició i cal tenir eines per què l’equip tingui opcions en un partit.”

Antoni Pinilla (12:05): “Tenim perfils de jugadors com David Concha que pot tenir aquesta qualitat i màgia de canviar els partits. Tenim a Jaume Jardí que també pot decidir un partit. El Nàstic té un fons d’armari i perfils de jugadors que no teniem temporades anteriors.”

Antoni Pinilla (12:45): “El futbol és per gaudir. No veig ansietat en l’equip. No pots sempre guanyar cada diumenge. Ara mateix la gent del Nàstic ha de disfrutar de la primera plaça i s’ha de patir quan toca. Ara és el moment de gaudir el moment.”

Antoni Pinilla (14:01): “Sempre diem que l’equip i l’afició ha d’empentar l’equip. Jo tinc la teoria contrària: l’equip és qui ha d’enganxar la gent. Tothom qui entra és al 100%, l’energia que transmet l’equip, un cos tècnic que sap la feina que fa… i s’està veient aquesta temporada. L’equip està tenint un bon to i això es veu reflectit en l’afició.

Antoni Pinilla (15:46): (sobre el Fuenlabrada): “Un equip complicat. Un conjunt que també porta temps al futbol professional, partit fora de casa… i veurem si els dubtes que té algun sector de gent si dona per què l’equip pugui tenir la intenció de tornar a guanyar a Fuenlabrada. L’equip té moltes opcions, torna Montalvo… i volem veure que l’equip pugui esvaïr dubtes que pugui tenir un cert neguit per les sensacions de l’últim partit.”

Antoni Pinilla (17:06) (sobre Alberto Varo i les seves declaracions escoltant el Com Ho Veus): “Tinc un gran record d’Alberto Varo. Ja apuntava maneres al futbol base, amb bona planta i que ha demostrat el seu gran moment de forma a l’inici de temporada. M’alegra molt per ell com ha començat la temporada.”

PUBLICITAT