#ComHoVeus? #9 – Nàstic – Real Sociedad B (2-2)

El Nàstic va encadenar la tercera jornada sense guanyar, tot i que va oferir una bona imatge davant el filial de la Real Sociedad. Una desconnexió de 10 minuts va suposar l’empat final, després que l’equip de Dani Vidal s’hagués avançat al marcador. Antoni Pinilla i Carles Cortés analitzen el millor i el pitjor d’un Nàstic que diumenge vinent (19h, Esport3) visita Riazor per jugar contra el Deportivo de la Corunya.

Els titulars del Com Ho Veus?

PUBLICITAT

Carles Cortés: “Avui no hi ha entradeta del Com ho veus. Tinc una “ressaca” emocional de Santa Úrsula que no he pogut pensar res més que l’actuació majestuosa dels Xiquets de Valls. Per tant, avui el titular el deixo en assistència a Antoni Pinilla. Un titular?

Antoni Pinilla (1:05) : “Bonic partit. Em va agradar l’equip i de nou, va tenir la capacitat per refer-se del cop a la segona part.”

Antoni Pinilla (2:41): “El que hem de retreure a l’equip és la falta de solidesa defensiva que li va mancar les darreres jornades. Vam veure el millor i el pitjor de l’equip. El Nàstic va pressionar alt va ser valent, però va mancar la contundència defensiva que tant destacavem les darreres jornades.”

Antoni Pinilla (5:42): “La solució és treballar més a nivell psicològic. No va entrar concentrat a la segona part i l’equip necessita millorar en aquest sentit.”

Antoni Pinilla (7:01): “El context és inmillorable. L’equip és lider i l’equip ho ha fet amb un bon començament, sabem el què és el futbol. Els equips agafen aquesta linia i el moment és que hi hagi confiança i tranquilitart. L’equip és competitiu.”

Antoni Pinilla (8:09): “Si l’equip és capaç de recuperar la solidesa que l’havia caracteritzat i troba la consistència defensiva, l’equip demostra que té recursos. Intento pensar que les coses no acaben de sortir, pensar en positiu i tranquilitzar el què necessita l’equip.”

Antoni Pinilla (9:11) (sobre l’onze inicial amb Gorostidi consolidant-se de titular): “Continuo pensant que es consolidarà Montalvo cabdal a l’onze inicial. Crec que han premiat a Gorostidi per les seves bones actuacions, però que es consolidarà Montalvo a l’onze inicial. Veient el nivell de Borja Martínez, que és un jugador de molt nivell, penso que es consolidarà una altre parella de migcampistes.”

Antoni Pinilla (11:17): “Dani Vidal utilitza més a David Concha a casa per sortir per fora, estem veient a Andy Escudero que no juga en profunditat. Li va mancar a l’equip profunditat per les bandes amb Pol Domingo, Joan Oriol salvaguardant la zona defensiva…”

Antoni Pinilla (14:42): “Un altre gol d’estratègia i un altre gol de Trigueros. Crec que veurem molts gols d’estratègia, tant Nacho com Trigueros tenen molt poder a les àrees i estem veient que és un recurs que està aprofitant l’equip. L’equip no va acabar de tenir la fluïdesa en el joc, però si va recórrer molt bé a l’estratègia.

Antoni Pinilla (16:27): “Ara veiem una classificació que és el normal en aquesta categoria. Això no serà un bufar i fer ampolles. L’inici va ser inmillorable i s’han d’aprofitar totes les coses bones que ens ha donat l’equip. Tot passa per una millora defensiva, però aquestes dues jornades s’ha fet pelès què s’ha de millorar.”

Antoni Pinilla (20:20) (sobre el proper partit): “Veurem un partidàs contra el Deportivo. És un equip

PUBLICITAT