La Transmissió del Nàstic: CD Ebro – Nàstic

Obligats a reaccionar. El Nàstic de Tarragona necessita capgirar la dinàmica radicalment negativa amb la qual ha començat la temporada a la Segona Divisió B. 1 punt de 9 possibles, tan sols un empat i dues derrotes al Nou Estadi, la darrera especialment dura, caient 0 a 3 i deixant una imatge deplorable. 

PUBLICITAT

El mateix Bartolo deixa clar que, malgrat són només tres jornades, li preocupa i molt la imatge de la darrera jornada, i sobretot la feblesa defensiva mostrada fins ara. Ho deixa clar, és necessari un canvi radical i immediat.

Per donar aquest cop d’efecte, el Nàstic té davant al CD Ebro, un equip cridat, en principi, a estar per la zona mitja – baixa de la taula, malgrat que arriba després de sumar la seva primera victòria al camp del Badalona i amb tan sols un gol en contra en els tres partits. Un equip sòlid i difícil de superar.

Després dels mals resultats i de la desfeta davant l’Andorra, el tècnic grana, Xavi Bartolo, podria apostar per un canvi d’esquema aquest diumenge i sortir amb un 4-4-2. Pel que fa a jugadors, el lleidatà recupera a Pol Ballesteros, sancionat la darrera jornada, i perd a Bonilla, qui en complirà aquesta. A més, es mantenen les baixes de Pol Prats i Javi Márquez per lesió. El partit, diumenge a partir de les 12h a l’estadi Pedro Sancho.

PUBLICITAT