La Transmissió del Nàstic: Nàstic – Cornellà

Després de sumar la primera victòria de la temporada al camp de l’Ebro el passat cap de setmana, el Nàstic buscarà allargar aquesta bona dinàmica sumant els primers tres punts al Nou Estadi.

PUBLICITAT

Malgrat que l’equip arribarà amb una injecció de moral important després del primer triomf, fins ara els granes han sumat 4 punts de 12, i els 4 han estat a domicili. A casa, dues derrotes dures i contundents, malgrat que amb imatges diferents. Sembla evident que els grana acusen excessivament la pressió davant la seva gent, un factor que els ha condicionat clarament en les primeres jornades. 

Una dinàmica que l’equip buscarà canviar aquest diumenge. Per fer-ho, arriba la visita de la Unió Esportiva Cornellà, un rival que s’ha anat consolidant en les darreres temporades com un dels conjunts més potents del grup 3 de la Segona Divisió B, aconseguint fer playoff en les dues anteriors edicions. Malgrat això, enguany els verds han patit moltíssims canvis i es converteixen en una de les incògnites de la temporada.

Pel que fa a les baixes, Bartolo no podrà comptar amb Pol Prats ni Gerard Oliva, i, en principi, encara tampoc amb Javi Márquez. D’altra banda, recuperarà a Javi Bonilla, sancionat el passat cap de setmana. El partit, diumenge a les 12 del migdia al Nou Estadi.

PUBLICITAT