La Transmissió: Lleida – Nàstic

Seguir sumant a domicili. Aquest és l’objectiu d’un Nàstic que està trobant lluny de Tarragona els punts i la dinàmica que no aconsegueix a casa, com a mínim, fins al moment. Un sol punt en tres partits al Nou Estadi, sembla evident que els grana s’han estancat davant la seva gent, malgrat la clara millora en el darrer partit davant el Cornellà.

PUBLICITAT

Fora, però, el Nàstic ha sumat un meritori punt davant el Barça B i l’únic triomf en el que va de temporada fa dues setmanes al camp de l’Ebro. Arriba ara una visita complicada a Lleida davant un dels històrics de la categoria que ha quallat un gran inici de campanya amb 10 punts de 15 possibles.

Un rival difícil, però el Nàstic té clar que vol marxar amb els tres punts de Lleida. L’equip arriba amb dinàmica creixent després de millorar clarament la imatge en les darreres jornades, malgrat és evident que encara queden mancances per resoldre. Una d’elles, segurament la més important i urgent, reduir el nombre de gols encaixats. El tècnic Xavi Bartolo assegura que s’ha millorat en solidesa defensiva però cal acabar amb les errades individuals puntuals que els estan penalitzant.

Pel que fa a baixes, Bartolo no podrà comptar amb Javi Màrquez, qui estarà encara unes setmanes sense poder participar, a més de Pol Prats i Gerard Oliva, tots tres lesionats. D’altra banda, tampoc podrà jugar Thomas Amang, amb qui segueixen els problemes burocràtics a l’hora d’inscriure’l.  El partit serà dissabte a les 18:30h al Camp d’Esports de Lleida.

PUBLICITAT